Slutprov och utmattning

Idag är det onsdag... (för det hade ni ingen aning om... döh...) och på fredag har jag slutprov i matten jag läser nu. fyfan säger jag bara. Det är sjukt segt att plugga matte hela dagarna. Väldigt Väldigt segt. Idag har jag inte gjort annat än plugga, har vart så inne i det att jag glömt äta på hela dagen, vilket inte är bra för "vanliga" människor och ännu mindre för någon som mig som gjort en Gastric Bypass operation. Så nu mår jag inge vidare måste jag erkänna så nu ska jag lägga mig i soffan och se på lite serier, godkväll!

Hoppas ni har/har haft en awesome onsdag! ♥

Take me home tonight


Matt (Topher Grace) är en ung välutbildad väldigt smart man som inte har en aning om vad han ska göra med sitt liv. Efter att han gått ut college med högsta betyg så kom han tillbaka till sin hemstad och började arbeta i en videobutik. Det är en sak som Matt alltid ångrat, och det är att han i high school inte "la in sin stöt" på skolans snygging - Tori (Teresa Palmer). Nu, ett bra tag efter high school är Tori tillbaka i staden och Matt bestämmer sig för att under en natt med hjälp av sin tvillingsyster (Anna Faris) och bästa vän (Dan Fogler), ta igen vad han missat.


Take me home tonight är en komedi, men den är dock inte speciellt rolig. Det enda jag fann roligt var hur alla klädde sig då den utspelar sig på 80-talet. Annars var den ganska torr och patetisk. Näe, ingenting för mig.

The tunnel


En journalist och hennes team undersöker en story om hur regeringen försöker gömma sanningen om ett enormt tunnelsystem som ligger under marken i centrala Sydney. Detta leder till att kvinnan och hennes team bryter sig in i tunnelsystemet i ett försök att jaga rätt på hemligheten men förstår ganska snabbt att det är dom själva som blir jagade.


The Tunnel, skräckfilm står det att det här ska vara. Och även att det ska vara en sann historia... BLÖÖÖÖÖ säger jag som svar på det. Hela den här Blair Witch project grejen med fejk dokumentärer är liiiite gjord? Eller? Bara jag som tröttnat? Blair Witch är en BRA film, den vart trovärdig, hade BRA skådespel m.m, tillskillnad från den här... The tunnel har dåligt skådespel, var otroligt icke trovärdig och hade enormt dålig klippning. Ne, det här var en stor besvikelse helt enkelt.

Charlie St.Cloud


Charlie St.Cloud är en 18årig pojk med sin framtid som i en ask. Han skulle gå på ett fint college genom ett stipendium han fått för hans passion, segling. Men det blir inte riktigt som han tänkt sig och en dag vänds hela hans liv upp och ner när han och hans lillebror är med i en bilolycka. 5 år efter olyckan så bor Charlie kvar i sin hemstad. Han har inte gått på college och han har även slutat segla... och leva. Men en dag träffar han en tjej från sitt förflutna som får honom att vilja leva igen.


Charlie St.Cloud, ett romantiskt drama, eller en "gråtfilm" som jag brukar kalla dom. Det går i princip inte att se en sån här film utan att någon gång under filmens gång gråta en skvätt eller två. Nu har jag iofs väldigt lätt att gråta till film, men iaf. Jag gillade den här filmen. Den är berörande och välgjord. Zac Efron som spelar huvudrollen Charlie gör en väldigt bra insats och jag är imponerad av honom. En helt klart sevärd film om du är på "mys-humör". Bra film. Klyschig(!!), men bra!

The perfect score


En ung kille som går i high school får nog av att ett enda prov (S.A.T) ska bestäma hans framtid. Så han och hans bästa vän och några andra utvalda personer kommer på att de ska försöka stjäla svaren till provet så att de kan få The perfect score.


Idag såg jag filmen The perfekt score. Daaaaamn va kass. Jag hade iofs inte förväntat mig någonting annat heller så jag fick lite skylla mig själv. En hjärndöd förutsägbar och tillintetsägande film. Funkar bra som background noise när man städar eller någonting liknande kan jag tänka mig. Annars ingen höjdare.

Yes plz



JA TACK?!!!!!!!!!!!!!



(BTW, 300e inlägget, wootwoot)

Insidious


En kvinna och hennes familj flyttar in i ett stort nytt hus, en av hennes söner blir lockad att gå upp på vinden och kolla runt. Han klättrar upp på en stege för att nå lysknappen och ramlar ner, men slår sig inte så ingen tänker mer på saken. Morgonen efter när pappan ska väcka pojken så har pojken hamnat i koma och läkarna har ingen aning om vad som är felet. Tiden går och mer och mer oförklarliga saker börjar ske i huset till den grad att kvinnan tvingar sin make att flytta, men det verkar inte som att det hjälper, kanske är det inte huset som är hemsökt?


Såg denna skräckfilm idag, Insidious, och jag vet inte vad jag ska säga om jag ska vara ärlig. Den vart riktigt läskig, och då menar jag inte hopp-scen-läskig även om den var det också, men den var psykologiskt läskig. Men jag måste även säga att detta var en av de mest flummiga filmerna jag sett på länge. Den började bra, riktigt bra, men sen gick det bara utför och framåt slutet så fnissade jag till och med ett par gånger. Skådespeleriet var bra (som alltid från Patrick Wilson). Så jag vet inte riktigt vad jag ska säga om filmen, vet inte om jag gillade den eller inte. Men jag tycker absolut att den är värd att se just pågrund av hur weird/flummig och annorlunda den var.



Btw! "The bad guy" (bakom Patrick Wilson) i den här filmen, ser han inte lite ut som en blandning mellan Darth Maul och en Goblin från WoW? Fast i människostorlek? Lr är det bara jag?

Glad midsommar kära vänner! /En lycklig Sofi!

img_7336 (MMS)

Glad midsommar kära vänner! /En lycklig Sofi!

Leap Year


Anna har ett till utåt synes "perfekt" liv. Rätt pojkvänn, rätt jobb och rätt lägenhet. Det är bara en sak som saknas, en ring. Anna bestämmer sig för att hon ska följa efter sin pojkvänn som är på jobbresa i Dublin för att på den 29e februari fria till honom. Men allting går inte som Anna tänkt sig och hon hamnar på villovägar och träffar en man som lovar henne att hjälpa henne till Dublin... men inte gratis.


Leap Year är en romantisk komedi och ganska jäkla dålig om jag ska vara ärlig. Efter 10 minuter in i filmen så kunde man räkna ut exakt vad som skulle hända vilket aldrig är ett gott tecken. Det är den klassiska pojke träffar flicka historien och den börjar bli lite väl tjatig. Det enda bra med den här filmen var...


...att man fick titta på denna underbara karl under hela filmen! Matthew Goode, du fina fina karl, enda anledning till varför jag orkade titta färdigt. Men är du en person som gillar klassiska romantiska komedier så är det här verkligen en film för dig! Gör du inte det så se den inte... ganska enkelt.

It´s kind of a funny story


En ung kille (Craig) på 16 år har för mycket stress i sitt liv och lägger in sig själv på en psyk avdelning på ett sjukhus då han tror att han kommer ta livet av sig. Väl inne på avdelningen förstår han ganska fort att han har hamnat fel och inte alls behöver vara här. Men "besöket" på avdelningen får större betydelse för honom och hans liv än vad han någonsin kunnat tänka sig.

It´s kind of a funny story är en/ett komedi/drama. Jag gillade den här filmen starkt! Skådespeleriet var totalt awesome, huvudrollen Keir Gilchrist gör en fantastisk insats och likaså gör en av mina ABSOLUTA favorit komiker för tillfället - Zach Galifianakis (kunde inte motstå bilden, sry)!! Jag älskar honom, han är en löjligt bra skådis och en sjukt rolig sådan till råga på allt. Även Emma Roberts (Julia Roberts brorsdotter) gjorde bra ifrån sig i denna filmen. Brabrabra skådespel från alla hörn kan vi säga! Ja, som sagt, en BRA film som jag tycker att du borde se!

Paul


Jag såg här om dagen den här filmen, Paul, en småskoj familjekomedi. Ingenting storslaget direkt, det förväntade jag mig inte riktigt heller, men den vart helt sevärd. Finns inte så mycket att säga om den faktiskt, en helt okej film, se den, se den inte, spelar inte så stor roll.

Kommentarsvar


Kära Herr/Fru/Fröken Anonym tack för din fråga om än det är lite tråkigt att du väljer att vara anonym. Skräck är som sagt min favorit genre, men att välja en film som är en favorit innom skräck är i princip omöjligt för mig. Det finns så många olika grenar av skräck så det går faktiskt inte att välja bara en film, jag kan kanske ha en top fem innom dom alla grenarna men over all innom skräck går det inte. Jag kan självklart nämna några av mina favorit skräckfilmer lite blandat:

The nightmare on Elm street/Terror on elm street - Alla dom 7 orginalfilmerna är totalt lysande, och när jag säger lysande menar jag inte tvunget att dom är bra gjorda eller har bra skådisar, men det är kult och B-skräck är den bästa sortens skräck. I dessa filmer är det "monstret" Freddy Kreuger som kommer in i ungdomar som bor på Elm Street's drömmar och mördar dom pågrund av att ungdomarnas föräldrar en gång i tiden brände Freddy Kreuger levande för att han var en pedofil. Av den här filmen finns det även en "nyutgåva", som det gör med alla andra gamla filmer nu för tiden, jag menar jisses folk, kom på nått nytt! Denna "nyutgåva" är BARA SKIT, se den inte! Och om du redan har sett den så se dom gamla också för dom är så mycket bättre!


Friday the 13th - Även det här är en serie filmer, det finns 10st. Jag skulle säga att alla är bra, men mer eller mindre bra. Dom sista tre är lite väl over the top, jag gillar dom, men jag skulle klara mig utan dom! Här handlar det om en liten pojke (Jason) som blir dränkt som barn av andra barn på ett kollo en sommar och om hur han som vuxen (är han död? ja.) kommer tillbaka varje år till detta kollo och dödar alla där som en hämnd. Tyvärr måste jag säga att även här finns det en nyutgåva... även den skit. Förstör minnet av awesome filmer med värdelösa remakes. arg är vad man blir!


Freddy VS Jason - Detta är en blandning av de två "monster" i filmerna över, fast här slåss dom mot varandra. En awesomely bad film som jag älskar. Har du sett Friday the 13th filmerna och Terror on elm Street filmerna så gör dig själv en tjänst och se denna också!


Dead Silence - Det här är en av mina favoritfilmer faktiskt, det är en av FÅ skräckfilmer jag faktiskt vart riktigt rädd när jag såg. Den här filmen handlar om en docka och jag har en, jag vill inte säga fobi, men en "thing" mot dockor, dom freaks me out, så den här filmen vart riktigt jävla läskig faktiskt. Se den!


Stephen King - Jag tänker inte skriva någon specifik av hans filmer, för jag gillar dom alla. Favoriterna by far är ju dock Rose red och IT.


Ja, där är några av mina favoriter, det är ju rätt många filmer där sammanlagt, så säg till när ni sett igenom dom så ska jag göra en del 2 på det här inlägget!

Ryan Dunn

Två gånger i mitt liv har en kändis död påverkat mig på ett sätt där jag faktiskt blivit ledsen så som man blir när man känner personen i fråga. Första gången var när Heath Ledger dog, jag har vart "kär" i honom sedan jag var liten men förväntade mig inte att jag skulle känna som jag gjorde när han gick bort. Jag kände ju inte inte karln och därför tänker man att man inte ska bli speciellt påverkad. Men det funkar inte så, eller gjorde inte det för mig iaf.


Och idag vart andra gången då jag blev genuint ledsen av en kändis död. Ryan Dunn (mannen på bilden). Jag har redan skrivit om detta i inlägget under men jag kände att jag ville "hedra" honom i ett mer ordentligt inlägg.
Ni som läst min blogg innan vet att jag är ett ganska (läs väldigt) stort fan av Jackass som Ryan Dunn var en av grundarna av. Jag har tittat på dessa killar sedan jag vart hyffsat liten och hur fånigt det än låter så vart dom en stor del av min uppväxt. Dom har alltid vart  mina idoler på ett sätt. Och idag gick en av dom bort, en av mina idoler, det gör ont i mitt hjärta, han var bara 34 år gammal vilket gör det hela en miljon gånger värre. Det är hemskt och jag är ledsen, riktigt ledsen och om jag ska vara ärlig, ganska förbannad med.

RIP du vackra, otroligt underhållande man!

Idag gick denna fina man bort. Sorgligt. H...

img_4459 (MMS)

Idag gick denna fina man bort. Sorgligt. Han blev endast 34 år gammal. Ryan Dunn, en av männen bakom Jackass körde av vägen och in i ett träd. Sorgligt som fan! <3

Sucker Punch


En ung flicka bli inlagd på ett psyksjukhus av sin onda styvfar. För att överleva så skapar hon inte bara ett utan två alternativa verkligheter som hon växlar mellan medans hon kämpar för att kunna fly från sjukhuset.

Sucker Punch, filmen jag väntat på i ett års tid. Var den värd väntan? JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA det var den! FYFAN VA BRA DEN HÄR FILMEN ÄR!!!!! Den är läskigt snygg och genomtänkt, nytänkande och helt [insert svordom] awesome!! Det var länge sedan jag var såhär imponerad av en film faktiskt! Det enda jag kan säga är - SE DEN! Lite girlpower ass kicking är aldrig fel!

Charlieissocoollike

Mina damer och herrar, jag har nu klarat av veckans plugg... *applåd till mig*

Men det var inte det jag skulle skriva om här, jag skulle tipsa om en så UNDERBAR liten människa som jag hittade på YouTube här om dagen (ni som läst här ett tag vet ju att jag ÄLSKAR YouTube och hänger där ganska väldigt ofta och följer en miljon människor där) och jag har nu tittat igenom ALLA hans videos. Han "heter" Charlieissocoollike och gör komiska små filmer och låtar, jag kan inte säga att han är superskojig men, MEN, han är nått av det sötaste jag sett, även fast han är född -90 precis som mig så skulle jag inte neka en sekund på att adoptera honom! Sötare leende får man ta mig fan leta efter!

Här är två av mina favoriter bland hans videos:

 



CUTE HUH?

Mattehuvudvärk

Så, vad gör Sofi ikväll kanske ni undrar (nej det gör ni inte, men endå), festar hon? hänger hon med sina vänner eller är hon kanske på någon studentskiva (är studenttider i bynn) till en vän? Nejnejnejnej!

Jag PLUGGAR... och har gjort det heeeeeela dagen! Eller hela veckan kan man väll säga. En vän tog studenten idag så gick på hennes studentskiva, kunde stanna en timme sen vart jag tvungen att gå hem och PLUGGA...

Hej jag heter Sofi, och jag är tråkig...

Fyfan, det gör ju inte det hela bättre att jag pluggar matte för tillfället heller. Det är inte för att jag har speciellt svårt för det för det har jag faktiskt inte men det är så jääääääävla tråkigt att en liten del innom mig DÖR varje gång jag öppnar boken! Usch.

Tja, det finns ingen riktig mening med det här inlägget mer än en ursäkt för mig att få gnälla lite... Och kanske en förklaring på en tråkig blogg de senaste dagarna. Men nu ska jag faktiskt skita i pluggandet för dagen och sätta mig och titta på film istället. GODKVÄLL alla fina, hoppas ni har en riktigt fin jävla kväll!

Kommentarsvar


Tack så mycket Kent. Kul att du gillar den!
Jag tycker att det här är en hyffsat svår fråga, jag har ganska svårt att välja en genre som "bäst" då jag när jag är på olika humör gillar olika genrer. Men om jag skulle välja EN, om jag var tvungen, under pistolhot så skulle det hands down bli skräck. Jag har sedan jag vart liten och såg min första Terror on Elm street film haft en enorm kärlek till skräck (ja film är kärlek!). Helst en gamal 70/80-tals B-film med sjutusen ton fejkblod och mycket skrikandes blondiner!

Det vackraste jag sett idag...

img_6951 (MMS)

Det vackraste jag sett idag...

Ullared

Jag är vaken kl 06.13 idag... för första gången sedan jag vart typ 14... Idag bär det av till Ullared med mor och syster samt systerdotter... Skjut mig.

Bloggar antagligen när jag är där!

Moster-dag

img_1205 (MMS)

Idag har jag en dator-fri dag! Hänger med systerdottern idag istället! Hörs imårrn!

Just go with it


Just go with it är en romantisk komedi. Adam Sandler spelar en man som använder sig av en vigselring när han raggar tjejer, det ena leder till det andra och en dag träffar han en kvinna som inte vill träffa honom föräns hon får träffa hans fru och hon säger att det är okej. Så nu måste han hitta någon som kan spela hans fru, och vem bättre än hans bästa vän/assistent (Jennifer Aniston). Men saker och ting går inte riktigt som dom tänkt sig... 

En film fylld av dumma beslut, skrattretande tabbar och kärlek. Jag gillade den här filmen lite lagom , den utfyllde sitt syfte, den var söt och underhållande men även löjligt förutsägbar och stereotypisk. 2½ av 5 skulle jag säga. Jag rekomenderar den till dig som gillar romantiskt dravell och snubbel humor! (Likt alla Adam Sandlers filmer nu för tiden, vad har hänt med dig dude!?)

Hanna


Hanna. Handlar om en 16årig flicka vid namn Hanna (döh) som bor mitt i ingenstans med sin far med absolut noll koppling till resterande världen. Hanna tränas av sin far för att bli den perfekta soldaten, men frågan är varför.

Det här vart en riktigt skitbra film faktiskt! Det kändes som att 1.46 timmar var över på 10 minuter, jag hade kunnat kolla minst lika länge till. Fantastisk på ALLA sätt, skådespelet vart awesome från alla håll men speciellt från Saoirse Ronan som spelar Hanna, sen vart även ljus, vinklar och musik m.m skitbra! En film som hamnar bland favoriterna helt klart!

Jackass 3.5



Puuuuuuure aaawesomeness!!!!!

Time for a Quickie #9

Dagens tips:


Teen Wolf handlar om en helt "vanlig" tonårspojk som en dag blir biten av vad han tror är en varg. Dagarna efter bettet börjar han vara med om och kunna konstiga saker. Han börjar förvandlas till en varulv.


Okej, missförstå mig rätt nu, TACK GODE GUD för att vampyr-eran är slut, verkligen, men damn, "Teen Wolf"... rly? När jag såg att den här serien kommit ut så vart jag lixom tvungen att se de två avsnitt som fanns tillgängliga att se och tyvärr måste jag meddela att jag är fast. Det är ingen speciellt bra serie at all men den har en speciell charm. Tyler Posey (huvudrollen) är en bra skådis faktiskt och likaså killen som spelar hans bästa kompis, Dylan O'Brien, och att båda är så söta att man vill slå dom gör ju inte saken bättre. Det är lite humor och lite romans etc, allt som behövs för en tonårsserie helt enkelt.


Sidenote: Jag tycker förövrigt att det är humor som FAN att varulven ser lika dålig ut som den gjorde 1985 när riktiga Teen Wolf (med Michael J. Fox) gjordes!

Ett litet steg

Okej människor, jag är lite smått arg, precis som mina fellow feminister, och jag tänker nu citera fantastiska Lady Dhamer som citerat Amanda Schulman, varsågoda, lyssna på två smarta människors väldigt smarta ord:

"Facebooksidan BOJKOTTA SLITZ

Jag fick ett tips om ett inlägg skrivet av Amanda Schulman och kände att det hon skriver är så jävla angeläget och relevant. Jag var tvungen att sätta på datorn igen och skjuta upp sovandet för det här kan fan inte vänta. Nej, det är inga nyheter egentligen men något som liksom hamnat i skymundan.

Jag kopierar hennes inlägg rakt av:

Alex hade köpt tidningen Slitz för att hans radioshow. Jag tänkte att det skulle vara intressant läsning, likaväl som jag ibland köper Vecko-Revyn för att se vad de unga har för sig tänkte jag att jag skulle se vad killarna ute i landet gör.

Jag har inte ord för min vrede efter att ha läst den här skit-tidningen. Jag trodde att även de hade kommit längre, blivit lite mer moderna och börjat behandla tjejer med respekt, men när jag läser allt som står i den där tidningen inser jag att vi inte kommit någonstans. Så länge en sådan tidning för säljas i en vanlig affär så är våra döttrar underlägsna. Låt mig guida er genom tidningen.



Här avslöjar de hur vi tjejer egentligen ser ut under allt fusk. De menar att vi lurar dem genom att gömma celluliter och bristningar och hängande rumpa. En tio-poängare är alltså egentligen en fyra. Men vi är ändå värda att ligga med – för kvällen.
Det här är efter-texten på tjejens utseende med allt fusk:



Här är Linda, hon har en fantastisk kropp, även om hon äter chips och godis. Det är så hon blir presenterad.




Med den här artikeln säger de att Sex and the city har förstört oss eftersom vi har fått bättre självförtroende och blivit egoister.




Och sist men inte minst, några äckliga Slitz-arbetare har rest till Boden och kollar liggpotentialen bland tjejerna. De menar på att om man bara är kille och talar någon annan dialekt än norrländska så får man garanterat ligga.



Jag har inte ord. Jag mår bara illa. Det går inte ens att skriva något intelligent om detta – det är för dumt.
Men det jag kan skriva är att jag inte går med på att män skriver om oss på det viset. Hur ska vi göra med det här egentligen. Har vi bloggare någon makt?

Kan vi inte starta en bojkottning av den här tidningen?
Både tjejer och killar. Skriv ner den med långa långa inlägg och låt dem skämmas som köper denna tidning en gång till.
För våra döttrars skull


Som sagt; inga nyheter att manstidningar är kvinnofientliga och kränkande men nu får det fan vara nog. Det är 2011 och vi lever i Sverige. Vad är det för män som läser den här skiten egentligen? Jag har svårt att tro att vanliga hederliga schyssta killar kan tycka att det här är ok, men nånstans så gör de ju det eftersom att skiten säljer. Och de säljer bra. Slitz är inte den enda tidningen i den här genren. Jag har fan mer förståelse för de som läser regelrätt porr.

Jag säger som Amanda; en bojkott är på sin plats. Lite aktion och jävlaranamma och rödstrumpeaktivism. Kopiera inlägget och sprid vidare, öka medvetandet och börja ifrågasätta männen omkring er. Jag vill vakna imorgon och se massvis med inlägg om det här i massvis med bloggar.

Jag har startat en Facebook-grupp (jo jag vet nördigt men underskatta inte word of mouth! Tillsammans är vi starka) Bojkotta Slitz heter den givetvis men riktar sig även mot Moore m.fl. Gilla den på Bloglovin och Facebook, länka den, share'a den, sprid den!

Nej, jag tror inte vi kan få den att lägga ner, men jag tror vi kan få igång en debatt. Män måste börja ta ansvar för vad det är de förmedlar och upprätthåller. Män måste börja ta ansvar för den här vidriga kvinnosynen. Kvinnokampen kan inte bara kämpas av kvinnor. Män är fädrer, söner, bröder till kvinnor och flickor. Det är dags för dem att börja bry sig."

GÖR DET! Gå med i gruppen, ett steg är, oberoende på hur litet eller stort, ALLTID ett steg i rätt riktning. Våga ta steget med oss!

Mary & Max


Nu ska jag sätta mig i sängen och se den här UNDERBARA filmen när jag kom på att jag kanske inte bloggat om den innan vilket isf är dumt för ALLA borde se den här filmen. Det är en av mina absoluta favoriter.

Den handlar om en liten flicka från Australien som heter Mary som är (som alla barn) full av frågor och funderingar. Då hennes familj inte är den mest hjälpsamma av familjer så bestämmer hon sig att skaffa en brevvänn i ett annat land och fråga denne frågorna hon inte kan få svar på hemma. När Mary i blindo väljer ett namn i en telefonkatalog så hamnar hon på Max, en 50årig man i New York med aspergers syndrom, eller "aspis" som han själv kallar det. Detta är en mycket annorlunda liten man men han och Mary får en fin vänskap och i filmen får man följa hur Mary växer upp och hur deras vänskap frodas.

Som sagt en underbar film som är väldigt annorlunda, ganska sorglig men helt fantastisk. Gör dig själv en tjänst och se den!

Mys

img_2477 (MMS)

Kvällshäng med hund(ar) och bästis vid hamnen i våran vackra och varma by!

Big Brother final 2011

Ja jag hade ju fetfel om vem som skulle vinna BB igår. Jag hoppades långt in i själen att aftonbladets omröstning inte skulle stämma för då skulle det bli en ganska tråkig final och tyvärr så vart det ju exakt så. Lite tråkigt. Men det gör mig absolut ingenting att Herr Danielsson vann. En värdig vinnare som VILLE vinna mest av de alla tre. Så good for him!

Annars vart det en ganska seg och antiklimatisk final. Det kunde blivit så epic, som alla andra BB finalerna men icke. Dom visade lite klipp från säsongen (way för få om du frågar mig) och så sa dom vem som vann och så vart det lixom slut... tråkigt. Menmen. Får la hoppas att dom gör det bättre nästa säsong!



Grattis herr Simon Danielsson!

Tucker and Dale VS Evil


Om man bara tittar på den här filmens framsida/poster så kan man tro att det är som vilken college skräckfilm som helst. Ett gäng ungdomar åker ut i skogen där det råkar finnas en galen mördare så försvinner ungdomarna en efter en men den söta oskuldsfulla blondinen och den missförstådde badguyen överlever och lyckas fly. Som sagt, som alla andra collegeskräckfilmer (som jag älskar). MEN så är det inte riktigt i detta fallet, sure grundhistorien är den samma men den här filmen har en twist som iaf jag aaaaldrig har sett förr och som gjorde den här filmen till en av de bästa på länge! En film som ABSOLUT kommer hamna i min filmhylla och som jag tycker att ALLA ska se, för det spelar ingen roll vilken sorts filmer du gillar så tror jag att du kommer uppskatta det här filmen!

Hall Pass


Den här filmen handlar om två gifta par där kvinnorna har fått nog av männens ständiga tjat om sex och andra kvinnor och ger därför sina män någonting dom kallar ett "Hall Pass" där dom under en veckas tid kan se sig själva som singlar och få göra vad dom vill med vem dom vill.


VILKEN DOM JÄVLA FILM! Det är nästan så illa att jag ångrar att jag såg den... vilket händer mig VÄLDIGT sällan, sist var när jag såg "The Breakup" med Jennifer Aniston och Vince Vaughn (det var en sorgens dag). För vi vet ju alla att när man låter sin man knulla fritt med vem han vill under en vecka så fixas alla problem i ett förhållande!? OCH vi vet ju även alla att ALLA män vill ligga med ALLT som rör sig... OCH att det inte finns NÅGONTING viktigare i livet än just sex... eller? Men seriöst. Människor som gör filmer som denna kan inte må riktigt bra, NI ÄR VUXNA, kom igen. Den är klychig, sexsistisk och pinsam på ALLA sätt. USCH säger jag bara. USCH! ... fast sen är det kanske så att jag får skylla mig själv när jag frivilligt tittar på en film med Owen Wilson...

Big Brother 2011 Final

Idag är det final i Big Brohter 2011, säsong 7 och jag tänkte att jag skulle göra ett litet inlägg om vad jag tror kommer hända ikväll. Jag ska börja med att när jag satt och kollade på avsnitt 1 i Januari(?) när alla personer gått in i huset vände jag mig till min syster och sa att Simon, Martin och Peter skulle sitta i finalen. Faaan va rätt jag hade! lol Jag borde börja tippa.




Här är dom, killarna hela dagen. Jag tycker först och främst att det är heeelt rätt människor som sitter i finalen. Dom har vart konstant bra människor samt roliga genom hela säsongen. Det skulle inte göra mig någonting what so ever vem som än vinner ikväll. Men här är min gissning:


Simon Danielsson. Jag tror att denne lugna mysiga norrläning har en ganska stor chans på vinstpengarna iår. Han är, har jag hört, favorittippad av väldigt många, han har även vart en genomsnäll, rolig och ärlig "spelare" genom hela tävlingen, trots detta är det inte personen jag skulle sätta mina pengar på faktiskt.










Peter Orrmyr. Även om jag väldigt gärna skulle vilja det så tror jag inte att denne FANTASTISKT sexiga man kommer vinna pengarna iår heller. Jag tror att han kommer komma in på en stadig tredjeplats. Jag tycker dock att han är en väldigt värdig vinnare om det nu skulle vara så att han faktiskt vinner. Människa med mer awesome humor får man fan leta efter.






 Martin Granetoft. Här är den person jag tror kommer vinna Big Brother 2011. Han är nr1 VÄLDIGT söt = han har alla 15ochneråt-åriga tjejers röst, sen verkar han otroligt snäll och har likt dom andra två vart konstant underhållande genom alla avsnitt. Om jag skulle satsa pengar på denna final så skulle mina kronor hamna på Martin Granetoft.





Kommentarsvar


Svar: Kära RobinHood, Tyvärr så måste jag säga att jag aldrig vart någonting för Herr Nutleys filmer (eller hans kära fru Helena Bergström för den delen). Jag är inte så mycket för svenska/svensktgjorda filmer i allmänhet och hans är inga filmer jag fastnat för. Enda undantaget är just Änglagård filmerna för att min mor gillade dom och kollade ofta på dom när jag var mindre och på så sätt är dom en del av min barndom. Annars är det som sagt inga filmer för mig.



(Kommentarsvar är btw en ny kategori jag tänkte köra med ibland, för jag får ganska många filmfrågor då och då men är värdelös på att både godkänna kommentarer och svara på dom, så jag tänkte att jag gör det såhär, blir lite roligare då! Så har du några frågor ställ dom gärna! Om vad som helst!)

The dilemma


Till att börja med, creepy filmposter lr hur? Usch. Känns som att dom tittar i min själ... 

The Dilemma. En komedi. Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva om den här filmen. Den var ganska opåverkande om man kan skriva så. Den var varken bra eller dålig. Den var lite skojig då och då men inte tillräckligt ofta eller mycket för att det skulle bli en bra film. Skulle inte se den igen, men kan rekomendera den till de som gillar Vince Vaughn´s filmer, eftersom han endast gör en sorts filmer/roller gillar du antagligen denna med. Annars vet jag inte om den är något att rekomendera faktiskt... nää, strunta i The Dilemma, det är mitt råd!

Gnomeo and Juliet


Alla har la hört talas om historien om Romeo och Julia, lr hur? Men jag kan lova att ni inte sett den i samma tappning som i denna film. Gnomeo och Juliet är två trädgårdtomtar som bor på olika trädgårdar som blir kära och tja, hela historien precis som vi alla känner till den (nästan). Briljant idé och jag älskar det! Välgjord med mycket humor med en tyken och elak underton, LOVE IT! Helt fantastisk film med en rad roliga gäst-röster här och där (Hulk Hogan och Ozzy Osbourne to name a couple). En bra film som absolut kommer att hamna i min filmhylla i framtiden!

Beastly


Beastly är ett romantiskt drama som är en nytolkning på den UNDERBARA historien om Skönheten och Odjuret. Jag kan inte (även fast jag kanske vill) hata den här filmen, den är rent av värdelös och det är jag fullt medveten om men det finns endå någonting där som gör att jag mös lite innombords när jag såg den. Några scener är fantastiskt vackra och dom gör filmen nästan sevärd... vad som dock får filmen över kanten till klart sevärd är den totalt jävla awesome Neil Patrick Harris (eller Barney som många "känner" honom som från How i Met your mother) som gör en lysande prestation!

The sims 3 Pets

FUCK YE!!!!!!!!! Aaaaaaaaaaaawesomeness kommer till hösten ppl!


Nuff' said.

Värme

img_5809 (MMS)

Det är varmt i min by idag och på vår altan är det löjligt varmt... Skjut mig.

The sims 3 Generations

IT´S AWESOME!

Jag älskart! Det är så jäkla mycket nya roliga saker att göra, jag spelade heeeela kvällen igår och jag har inte ens upptäckt hälften av allt nytt än! Och det är en massa nya förbättringar på gamla saker som jag längtat efter. Man kan ha svensexa/möhippa vilket är väldigt roligt. Det finns en miljon små nya saker som jag redan är helt förälskad i! Men jag tänker inte sitta här och skriva upp alla roliga nya saker som finns och förstöra för er. Så har du inte köpt det här spelet än så GÖR DET! I LOVE IT!
RSS 2.0