Kommentarsvar - 65 kg mindre

 

 

Kära Anonym, ja det var bra "aslänge" sedan jag skrev någonting om min vikt så det är la på tiden att jag gör det. Min viktresa har gått bra tycker jag det verkar som när jag läser om andra människors resor och deras problem de upplevt. Jag har inte fått några som helst problem av min operation förutom att jag tappat MASSOR med hår (vilket är helt normalt) och vad jag förstår så är detta ett "lyxigt" problem att ha då många vart med om att de inte får i sig någon näring alls och mår åt helvetes dåligt helt enkelt. Men jag mår bra! Det hade den 30e mars gått ett helt år sedan jag opererades och jag har gått ner 65 kilo, japp, 65, en hel liten människa.

Det är inte så att jag är "färdig" med att gå ner i vikt nu, jag har massor av vikt jag fortfarande vill förlora, men jag har kommit till den punkten av viktnedgången där jag måste börja kämpa mer för att förlora mer vikt och jag jobbar varje dag för att lyckas.
Jag tror att ett problem som kommer med en sådan här operation är att hjärnan inte riktigt hinner med kroppen, jag ser ju på vågen att jag har gått ner och märker det på kläder etc, men i mitt huvud är jag fortfarande 174 kg Sofi och jag vet verkligen inte hur jag ska förändra den bilden av mig själv, det är supersvårt och även detta är någonting jag kämpar röven av mig för varje dag, men även någonting som jag tyvärr inte lyckas med speciellt bra.

Men som svar på din fråga Anonym, om du inte vill läsa allt dravell ovan, så har jag gått ner 65 JÄVLA KILON! Och jag är förbannat STOLT över det!

RSS 2.0