Hop



E.B, påskharens tonårsson bestämmer sig för att han inte vill bli den näste påskharen och beger sig mot Hollywood för att istället bli trummis i ett rock'n'roll band. Väl i Hollywood blir ingenting riktigt som E.B tänkt sig.


Ännu en riktig barnfilm! Super färgglad och sockersöt film som är underhållande men inte speciellt mycket mer. Ja skulle inte rekomendera den om du inte har riktigt väldigt väldigt tråkigt (som jag hade när jag såg den)! Skådespelet är okej och den är ganska snyggt gjord, så letar du efter någonting att se med dina barn är den här helt klart värd, annars kan du lika väl skippa den!

Mr. Popper´s penguins


Livet för en affärsman ändras drastiskt när han en dag får ärva sex stycket pingviner som förvandlar hans hem till ett magiskt vinterland och hans professionella sida börjar sakta försvinna.


Den här filmen är en av de sötaste jag har sett på bra jävla länge faktiskt. Visst den är super ostig och väldigt förutsägbar men den har en charm som inte går att förneka. Sen att Jim Carrey på senare år har bilvit något så makalöst het är ju bara ett plus!! En absolut sevärd film om du inte har någonting emot barnfilmer, för det är det verkligen, en riktig barnfilm! Se den!

Black Sheep



Ett genetiskt experiment förvandlar oskyldiga ofarliga får till blodtörstiga mördare som terroriserar en vacker farm på Nya zeeland.


Tja, vad ska jag säga mer? Köttätande mördar får, det kan i princip inte bli bättre, lr hur? Den här filmen är riktigt skojig! Den är TOTALT värdelös och skrämande dålig... JAG ÄLSKAR'N! Köttig och blodig... vad mer begär ni?

Fanboys


Ett gäng supernördar ger sig ut på en väldigt lång roadtrip för att kunna bryta sig in och stjäla en tidig kopia av filmen Star Wars: Episode 1


Det här är en av de bättre filmerna jag sett på väldigt länge. Otroligt rolig och väldigt rörande på sitt egna ironiska vis. Jag tycker att alla borde se den. Så har du inte sett den, GÖR DET, SE DEN! Jag har inte mycket annat att säga, den är jävligt bra bara! Älskar'n!

Zookeeper



En grupp med zoodjur bestämer sig för att bryta sitt tysthetslöfte för att hjälpa sin älskvärda Zooskötare att finna sin stora kärlek.


ÅH HERRE GUD VILKEN VÄRDELÖS FILM. Du behöver inte ens se den, tänk dig den SÄMSTA filmen tänkbar and you have it. Jag tänker inte ens säga mer än att, SE DEN INTE! Seriöst...

The adventures of Tintin


Tintin och Kapten Haddock beger sig ut på äventyr för att hitta skatten som ska finnas på ett sjunket skepp som tillhörde Kapten Haddocks förfäder. Men det är någon annan som är ett par steg före dem.


Mina bästa pojkvänner övertygade mig om att vi skulle gå och se denna film på bio här om dagen, med 3D... ofc. För er som läst här ett tag vet vad jag tycker om 3D... Men ja, mot min vilja (kind of) gick ja och såg denna film, jag ville absolut se den men hade inte lust att betala 120 kr för att se den (biopriserna are CRAZY PPL!). Men jag måste säga att jag faktiskt gillade den. Jag har aldrig läst Tintin under min barndom så jag har ingen sentimental connection till den, men jag gillade den. Absolut värd att se! Väldigt fint gjord och övergångarna vart galet coola from time to time, imponerande faktiskt. Tja, ni borde se den helt enkelt.
RSS 2.0