Träffade (den löjligt snygga och trevliga)...

img_8684 (MMS)

Träffade (den löjligt snygga och trevliga) läkaren för en stund sedan och han sa att jag ska åka hem idag! Yeij!! Jag har just ätit lunch och nu ska jag vila innan dom kommer och säger att jag får åka hem! ^^

Här har jag spenderat natten! Nått av de o...

img_4120 (MMS)

Här har jag spenderat natten! Nått av de obekvämaste jag vart med om. Men jag mår bra, har lite ont i lungorna men har fått en grej att andas i som hjälper. Fick äta yoghurt idag!!!!! Så jävla gott så det är löjligt ^^ hoppas ni har det bra vänner! krampåer!

Såhär kan handen se ut om droppet gått in ...

img_3562 (MMS)

Såhär kan handen se ut om droppet gått in fel. Inte helt okej!

Ja då vart man färdigopererad då! Mår förv...

img_3384 (MMS)

Ja då vart man färdigopererad då! Mår förvånansvärt bra, yr bara men kan gå omkring lite och har inte ont alls. En bild på min mosade hand får ni, dom satte om den där nålen 100 ggr kändes det som. Sög. Men jag mår bra som sagt! Kraaampåer!

Nu ligger jag på avdelningen! Inte alls så...

img_4744 (MMS)

Nu ligger jag på avdelningen! Inte alls så nervös som jag trode jag skulle vara! Bara 40 minuter kvar nu! Btw, är det inte dom hetaste strumporna ni någonsin sett? Lol

Dagen före dopparedagen... ungefär

Idag är det den 29e mars.. alltså DAGEN FÖRE MIN OPERATION! Jag är så sjukt peppad så det finns inte ord för det! ÅÅHHHH! Jag är inte speciellt nervös (än) men det kommer la framåt kvällen/morgonen! Idag/kväll ska jag bara lugna ner mig, duscha med nån bakteriedödande svamp, som jag även ska duscha med imårrn bitti och så kl 7 ska jag vara i mitt rum på kirugi-avdelningen och kl 0930 ska jag ner till op!!! JAG ÄR SÅ LYCKLIG!!!! Det kommer bli av, det kommer faktiskt bli av!

Jag kommer nog uppdatera lite med hjälp av MMS under morgondagen, vad som händer och hur det går/gått och sådära!

Well, det var den uppdateringen jag tänkte komma med nu faktiskt, men jag återkommer säkerligen framåt kvällen, och om inte så imårrn! KRAAAAMPÅER!

Kolla vad jag just fick på posten!!!! Yey!...

img_8819 (MMS)

Kolla vad jag just fick på posten!!!! Yey! Awesomeness!

Fenomen - vilken skit



Så, ikväll började kanal5's nya sattsning - Fenom och ofc, som den älskare av det övernaturliga jag är satt jag bänkad och tittade. Men vafan... varför, VARFÖR ska allt som försvenskas bli så halfassed?!!?!? Två av fem personer som uppträdde gjorde överhuvudtaget något klurigt eller något som kan klassas som "övernaturligt"... Jag är så ENORMT besviken! Så jäkla tråkigt. Jag hoppas verkligen att nästa vecka kommer med bättre uppträdanden för fan, det gör ont i mig att behöva säga det men det Amerikanska är SÅ MYCKET BÄTTRE!!!

Planterade tomatfrön här om dagen och såhä...

img_1126 (MMS)

Planterade tomatfrön här om dagen och såhär såg dom ut igår! Har jag gröna fingrar eller har jag gröna fingrar? Lol! Hoppas det blir mycket tomater på dom!

Time for a Quickie #8

Dagens Tips:



Off the map, handlar om en handfull läkare som har en praktik i South America mitt i djungeln. Genom seriens gång får man följa dessa läkare och deras patienter när de möter de mest annorlunda och konstiga sjukdomar du någonsin hört talas om.

Off the map är en drama serie som idag finns i en säsong med 11 delar (säsongen är inte över dock, så det kommer fler). Jag gillar den här serien skrapt! Jag trode inte att jag skulle göra det då jag trode att den skulle vara exakt likadan som Grey´s Anatomy, och vi behöver fan itne en till serie som den, men det jag kan säga är att ja, den är som Grey´s Anatomy - fast bra!

Sidenote: Heta läkare i en het djungel... just saying...

Efter åtta år av väntan

Min värld är på riktigt upp och ner just nu. Jag trode att jag var psykiskt beredd på beskedet att jag skulle få opereras om det nu blev så och lika så om det inte blev så, men det visade sig nog inte riktigt vara så.
Jag ringde sjukhuset igår och berättade om min viktnedgång som man ska göra och var beredd på att få höra "nej tyvärr har du inte gått ner tillräckligt" men kvinnan i luren sa ist "gud va du har varit duktig, självklart är du godkänd för operation"......

Jag har aldrig skakat så mycket i hela mitt liv som jag gjorde när hon sa dom orden, usch gråter nu bara genom att tänka på det!

Jag ska opereras, jag SKA opereras!!!!!! Den 29e läggs jag in. HUR LÄSKIGT ÄR INTE DET?? Jag har aldrig blivit sövd eller opererad innan. Det jag är mest nervös för att sövas måste jag säga, är det någon läsare som blivit sövd som skulle kunna förklara hur det känns? För jag har fått för mig att det är jätte läskigt!

Jag var mer beredd på ett Nej än ett Ja, men jag är konstigt nog inte rädd, nervös eller nått liknande vilket jag är inför det mesta, det här känns så jävla naturligt, jag har väntat i 8 år (ja jag ville göra den när jag först hörde talas om den då jag var 13) på den här dagen och nu är den helt plötsligt här om 8 dagar... Overkligt! Jag ska inte behöva vara fånge i min egen kropp längre! Jag är så lycklig att det gör ont!!

En doft av vår

Idag vart våren tillbaka till min underbara by! Jag har spenderat dagen med att pyssla, en av mina absolut favoritsysselsättningar. För tillfället har jag börjat göra smycken av alla dess slag, fina som attan faktiskt. Någon som vill se eller kanske till och med beställa ett så hojta till ([email protected]), gratis är det än så länge för jag tycker det är skoj att göra dom bara. haha. Just nu sitter jag och funderar på om man ska dra fram sitt lilla stafli och färger och en canvas duk och greja lite... eller fortsätta att göra lite armband till familj och vänner... det blir nog armband och en bra film i bakgrunden! Det låter awesome!

Min "diet" går bra, det är inte alls lika jobbigt längre. Jag stog dock och drägglade över barnmaten på ICA här om dagen.. vilket kanske inte är ett heeelt normalt beteende, men vem fan har sagt att man måste vara normal jämt!? Jag går med hunden dubbla rundor dagligen så jag ska komma så nära målvikten som möjligt inför operationen men jag tror inte att jag kommer gå ner alla dom 22 kilon dom vill att jag ska gå ner, det är 7 kilo på 10 dagar, det tror jag inte att någon skulle kunna klara av. Men vi får se, jag ska kämpa röven av mig för att komma så nära som möjligt iaf!! Mer kan jag ju inte göra.

Ha en bra helg alla underbara!♥

Var tog våren vägen?

img_8821 (MMS)

Vafan hände med våren?

Megamind



Allt jag kan säga är SÅ AWESOME!!!!!!!!!!!!!!! Har du inte sett den så shame on you! Den är rolig och inte alls så där jävla moralkakig som dom flesta animerade filmer är vilket är skönt och uppfriskande. Jag gillar den som fan och det är absolut en film som kommer hamna i min filmhylla så småning om, helt klart! Länge sedan det kom en animerad film med sån fantastisk humor, det var inte bara vissa skämt som var roliga, alla skämt var roliga, det har jag inte vart med om på väldigt länge! Så mina vänner, se den!



The social network

Idag har jag haft en hyffsat dålig dag, jag har vart anti-social och större delen av dagen rent förbannad, varför - vet ej, vad gjorde jag åt det - tittade på film/serier hela dagen! Jag började med att se den omtalade filmen The social Network.


Det här är en bra film, absolut, riktigt bra. Men jag kan inte säga att det blev någon favorit. Jag tycker den är helt fantastiskt filmad, bra skådespeleri och ett bra manus men endå faller den platt på något sätt. Det är nästan så att jag skulle vilja se den igen för att den ska komma till sin rätt, vilket jag inte gillar och det drar ner "betyget" en aning. Men som sagt, en riktigt bra film och jag skulle absolut rekomendera den, om inte annat så för den simpla anledning att Jesse Eisenberg och Andrew Garfield båda är helt jävla AWESOME i den!

Fucking Jävla Kuk Åmål

Jag sitter hemma själv i min ensamhet och tänkte svara på en kommentar jag fick här om dagen! Kommentaren löd;

"Vilken är din faaavorit (svenska) film?"

Ja du anonyma människa, jag är inget jätte fan av Svenska filmer till att börja med, men det finns självklart en hel drös guldklimpar. Men en svensk film som jag alltid har tyckt om är Fucking Åmål, när jag var mindre gillade jag den för att den var annorlunda, men ju äldre jag blir ju mer lägger jag märke till och ju mer märker jag vilket jävla mästerverk det är! Det är en film som funkar lika bra idag som den kommer göra om 20 år när mina barn kollar på den.




Citat från den här filmen som "JAG VILL KNARKA" m.m kommer nog alltid kännas igen och det är för mig ett stort bevis på vilken fantastisk film detta är. Har du mot all förmodan inte sett Fucking Åmål så gör det omgående!



plz do

<a href="http://www.bloglovin.com/blog/2139833/myfortressofsolitude?claim=umyv9wyntpp">Följ min blogg med bloglovin</a>

12,2 e'ffin kilon!

Idag är det (tror jag, om jag inte räknat helt fel) dag 20 av min "diet" och jag har från och med den 21a Februari tills den 12e Mars (idag) gått ner 12,2 kg. Och jag kan säga att JAG ÄR STOLT ÖVER MIG SJÄLV! 12,2 kilo är en jävla massa och jag är stolt att jag klarat det. Jag har inte velat väga mig innan för att jag har vart så rädd att jag inte skulle gått ner någonting men idag tig jag mod till mig och det gjorde mig lycklig!

Min "flytande" månad går faktiskt bra, sure det är skitjobbigt och jag vill lägga mig ner och dö ibland när jag känner lukten av mat eller tittar på ett matprogram på TV (japp, så dum är jag att jag kollar på matprogram) men för ett par dagar sedan så fick jag en knäpp och kom på att, FAN ja kan ju inte gå omkring och tycka synd om mig själv längre nu, det är jag som satt mig i den här sittsen och jag kommer få ut någonting jag VERKLIGEN vill ha av det så varför gnälla. Screw that! Jag kommer från och med idag att försöka vara en positiv människa, försöka se det bra ist för det dåliga i allt. Jag är nämligen en jävla pesimist i vanliga fall men jag ska verkligen försöka att se saker från den ljusa sidan, vilket antalgigen kommer bli jobbigare och svårare(!) än dieten i sig.

Så, efter 20 dagar och med 18 dagar kvar till operation så har jag gått ner 12,2 av de 22 jag är tvungen att gå ner innan operationen. Kommer jag klara det tror ni? Jag hoppas det! Ska trappa upp min motion och så och mer kan jag ju inte påverka det hela. Håll tummarna för mig hörrni! ♥

Kapphal's flickavdelning... Wow, det är li...

img_6789 (MMS)

Kapphal's flickavdelning... Wow, det är lite så jag skäms.

Vår får själen att le!

DET ÄR VÅR I MIN BY GOTT FOLK!!!!!!!!! Fyfan va skönt! Igår vart det en riktig vår-dag och jag var ute med hunden och gick i två timmar i sträck i den underbara och värmande solen! Åh, det är så jävla skönt med vår! Allting känns ungefär en miljon gånger lättare bara det kommer lite sol! lövly. Hoppas bara det håller i sig nu!

Idag har jag vårstädning, jag får alltid ett städ-ryck när det börjar bli vår. Det ser ut som ett jäkla bombnedslag i min lilla bostad, men snart blir det rent och fint!

Ikväll ska jag se film ihop med mina bästaste kompisar. F&L kallar vi dom, min små älskade pojkar. Vi firar femton år som bästisar iår!! Det ni! Men innan pojkarna kommer hit så ska jag städa klart och sen spela The sims ett antal timmar! Underbara sims. Jag har skapat mig en stad som är helt galet rolig att spela i, smått beroende framkallande det där spelet...

Lite duktig är jag allt

wow... jag mår INTE bra. inte pga att jag är sjuk för det är jag inte längre, men pga min "diet"... fan jag är svag och mår illa hela tiden, jag är yr i huvudet och jag har absolut NOLL matlust, iaf på det jag får äta.

En annan sak, DAAAAAAAMN va allting, verkligen ALLTING runt om oss handlar om mat, jag har aldrig tänkt på det innan men fan asså, det är ju matprogram på TV hela dagarna i princip, en dag såg jag fan fem eller sex olika matprogram när jag blippade runt på TVn. Och så inte för att tala om alla jävla reklamer. Max hamburgare har aldrig sett så goda ut som just nu kan jag säga. Fan.

Jag börjar typ tröttna på mitt egna gnäll ffs. Men jag är samtidigt OTROLIGT jävla stolt, jag har inte "fuskat" och ätit någonting alls överhuvudtaget förutom de här jävla sopporna jag får äta på TVÅ veckor! Det kanske inte låter som nån stor grej för er, men det är det verkligen för mig, för när det gäller mat har jag verkligen NOLL självdiciplin i vanliga fall men nu äre inte ens ett alternativ för mig att "fuska". Så stolt är jag allt.

Men ja, nu ska jag sluta gnälla för idag, jag har btw sett lite filmer nu ett tag så ska snart skriva inlägg om dom, när jag orkar...
See yah!

The Sims är den bästa medicinen.


Jag lever! Jag vart lite sjukare än vad jag trode när jag skrev förra inlägget måste jag säga, och har legat i sängen och inte rört mig sen dess i princip föräns igår eftermiddag när jag mådde lite bättre och fick ett spelasims-ryck och spelade från femton tills nolltvå. Underbara underbara spel! Men ja, tänkte bara att jag skulle visa att jag lever! Inläggen kommer mer frekvent när jag mår bättre.
RSS 2.0