The Sims Kvällsnöjen.

BTW!



Köpte - Spelade - Älskar!!!

 

Scott Pilgrim VS. The World.

Godkväll människor, jag har inte bloggat ordentligt på ett tag (igen) men har haft lite fullt upp med min systers flytt tillbaka till min älskade by, hon är gravid i sjunde månaden och inte direkt jätte böjlig och inte speciellt mobil... så jag har hjälpt henne med det mesta i nya lägenheten, plus då att jag har pluggat röven av mig dom få stunder jag vart ensam. Men idag så har jag klämt in en stund med ensam tid så jag kunde se en film jag drägglat efter ett tag :





Jag trode verkligen att den här filmen skulle vara helt jävla jätte awesome när jag såg trailern första gången och att min framtida man (Michael Cera) är med i den gjorde ju bara allt en miljard gånger bättre, och JÄVLAR va rätt jag hade! Den är så fantastiskt weird och udda så jag kan inte annat än älska den, tio av tio är allt jag kan säga!

Älskar't

img_0776 (MMS)

Älskar't

Babies.


Jag är en sucker för dokumentärer så jag såg dokumentären Babies igår. Det är en man som följt fyra olika bebisar i olika delar av världen från att dom föds till att dom blir ett år ungefär. Det är ingen som pratar i filmen alls, utan man får se barnen i deras "värld", allt dom man vanligtvis inte ser.
Filmen var helt fantastisk och jag gillar den otroligt mycket. Vacker och mycket mycket välgjord. Underbart att se skillnaderna på barnen men även likheterna även fast dom lever under extremt olika förhållanden.
Fem av fem, helt klart.

 

Paranormal state.

Såååå, jag har börjat kolla på en ny serie idag (vad som helst för att slippa plugga) som heter Paranormal State, som handlar om en grupp ungdomar som går på College i USA och undersöker paranormal händelser. Och jag kan börja med att säga att jag ABSOLUT tror att det finns spöken/andar what ever you call it, jag har själv vart med om några freaky saker som gör att jag inte kan låta bli att tro detta.

MEN.

Denna serie ska då vara en reality serie och allt som man ser händer på riktigt och ingenting är fixat och trixat med vilket jag var väldigt glad över innan jag började titta då jag som sagt själv tror på sånt här, men när jag tittar på serien så kan jag inte annat än att tvivla på att det finns ett uns sanning i någonting dom här människorna säger. Jag vill VÄLDIGT gärna tro dom och bli förundrad över vad som händer men kan helt enkelt inte. Det är för mycket som "råkar" hända och dom lyckas med för mycket dom försöker med. Jag har nästan sett en hel säsong idag och dom har fortfarande inte misslyckats med ett enda fall... Det gör mig misstänksam.

Men jag gillar serien faktiskt, den är helt okej. Men jag skulle vilja fråga om det är någon annan som också sett denna serie, tror du att allt är sant eller tror du allt är BS?


/nyfiken.

Time for a Quickie #4.

Denna söndags tips:





Being Erica
handlar om en trettiotvå årig kvinna som på en och samma dag blir dumpad av sin pojkvänn, sparkad från sitt jobb och får en allergisk shock från att dricka en Latte med nötter i. När hon ligger på sjukhuset så kommer en "psykolog" och ska prata med henne och det ena leder till det andra och rätt som det är har Erica åkt tillbaka i tiden för att rätta till alla fel hon har gjort i sitt liv.


Det är här en fantastisk serie, enligt mig, och den är absolut en av mina absoluta favoriter! En komedi/drama serie med en nytänkande idé som iaf jag aldrig sett innan. Det finns två hela säsonger ute och den tredje håller nu på att visas i USA och Canada. Jag är ganska säker på att denna serie inte visats i svergie och går heller inte att köpa här (vad jag vet) vilket är väldigt jävla synd. Har du möjlighet så SE DENNA SERIE.

 

I love you.

Jag har ju sagt förr att jag är kär i YouTube och en av mina favorit människor där är Mitchell Daviss och den här videon får mig att bli lite kär i honom varje gång jag ser den ^^

Sadface.

Idag åkte mina absolut bästa vänner på äventyr... utan mig. I hela två månader ska dom vara borta, det är tråkigt. Jag kommer sakna dom, men dom lär ju ha ptroligt jävla roligt. Dom ska först resa till Bali och efter det Indonesien, Malaysia och sist Thailand. Mina små pojkar, va jag kommer sakna er!

Själv ska jag ju hela vägen till Ullared, fancy........

Önskar verkligen att jag hade haft pengarna till att följa med pojkarna, men icke. -sadface-

And i'm BACK in the game.

(Endast hardcore Tio orsaker att hata dig-fan förstår det roliga i rubriken)

Everything is right with the world again!!!!!! Ellar ja, min dator fungerar som den ska igen...

Det har dock inte hänt så mycket medans jag inte kunnat blogga... Pluggat en jävla massa och tittat på TV-serier, älskar hösten när alla serier börjar igen! LÖÖÖVLY. Jag har börjat töja mina öron... om det nu ska vara nå intressant. Är snart uppe i två mm. Smärta.

Jag har även börjat att psykiskt förbereda mig inför Onsdag nästa vecka... Då händer någonting hemskt som jag lovade min väldigt gravida syster in a moment of weakness för ett tag sedan... vi ska till Ullared och GeKås. Jag vet, det är hemskt. Jag har vart där två gånger innan i mitt liv och jag har ärr i själen från det. Men vad gör man inte för sin älskade syster... Right?

I'm going to die...


Nu ska jag fortsätta att se filmen jag håller på att titta på (Mirrors två - skriver kanske ett par rader om den senare) och dricka cola zero. Nighty.

Underbara dag.

img_0768 (MMS)

Har ingen fungerande dator idag så bestämde mig för att spendera dagen ute, med mor och vovven nere vid havet. Inte helt fel!

FISK.

img_0742 (MMS)

Har skaffat mig ett akvarium med två fiskar. Fint blev det allt tycker jag!

Lenas mamma får en depression.

img_0747 (MMS)

Är på biblioteket. Hittade en underlig barnbok... Läste den och ja, den är lika weird som den ser ut... Riktigt illa.

Läskigheter.

img_0716 (MMS)

Stoooooor spindel! Vände mig om och han var två cm från mitt ansikte! Läskigt!

RSS 2.0