Jurassic Park The lost world


En grupp forskare skickas till Jurassic Park's plats B för att studera djuren på nära håll, men samtidigt skickas en annan grupp dit med en inte allt så fredlig agenda.


Jurassic Park filmerna har alltid varit favoriter för mig, det är filmer jag vuxit upp med så de har en speciell plats i mitt hjärta så det är svårt för mig att skriva någonting negativt. Men även om det inte hade vart så så finns det inte super mycket illa att säga iaf, sure filmen är inte direkt snygg, NU, men det var den ju när den kom ut -97, skådespelet är inte på topp alla gånger men det gör lixom ingenting, dinosauriernas coolhetsfaktor väger upp för det mesta! Vad jag dock inte mindes från när jag var liten är att både Vince Vaughn och finafina Peter Stormare är med i The lost world, glad överraskning! Men om du inte har sett den här filmen så tycker jag absolut att du ska göra det, sure, den är inte storslaget awesome men det är en underhållande film!

Kommentarsvar


Kära Rina, tack för kommentaren. Den här bloggen är very mucho inte nerlagd och kommer (vad jag vet nu) inte heller att bli det. Jag har ingen bra ursäkt till varför jag inte har postat någonting på väldigt länge, jag har varit ledig, haft ledigt från skolan och bara tagit det lugnt och då har jag helt enkelt inte känt för att blogga, men nu är jag back in the game! Jag säger inte att jag lovar att jag kommer posta flera inlägg om dagen varje dag, för då försvinner det roliga i att blogga, men jag ska göra så gott jag kan! Jag hoppas att det var svar nog Rina, det kommer ett inlägg senare idag om en film jag såg igårkväll. Än en gång, tack för kommentaren! ♥

Time for a Quickie #19

Dagens tips:


Reality serie där man följer sex stycken homosexuella kvinnors liv i LA i USA. Man får en närmre inblick i hur det faktiskt är att leva som homosexuell kvinna i dagens samhälle.


The real L word är lite av en av mina nya favoriter. Så långt som reality serier sträcker sig så är det här en klar hit. Det finns en hel säsong ute och den andra sänds just nu, där dom är uppe i avsnitt 9. Jag har sett första säsongen och jag är totalt förälskad i dessa kvinnor, förutom en (vilket man förstår om man sett serien). Det är intressant att se hur människor blir behandlade idag, 2011, enbart pga deras sexuella läggning, intressant och lite läskigt, men det är även också intressant att se hur dessa människor behandlar varandra och hur de ser på saker så som bilda familj eller liknande. Eftersom jag själv är bisexuell så tycker jag nog extra mycket om den här serien, men vad människor än har för läggning så tror jag att denne kan uppskatta den här serien för vad den är, underhållande.

The Moth

Här om dagen hittade jag en ny kanal på YouTube som jag fell in love with! Den heter MothStories, och om jag har förstått det rätt så är det människor som tävlar(?) i konsten att berätta historier. Det läggs upp videos av människor som berättar historier från sina liv som är både roliga, sorgliga och inspirerande. Jag gillar dem starkt! Tycker ni ska kolla in dom! Här är en av mina favoriter än så länge:



Time for a Quickie #18

Dagens Tips:


En inte alls populär 15årig tjej i highschool får en dag väldigt mycket - och väldigt oönskad - uppmärksamhet av hela skolan när alla misstar hennes helt vanliga snubbel-olycka för ett självmordsförsök.


Awkward är en komedi serie som visas på MTV. Jag ÄLSKAR den här serien! Den är rolig och där finns en viss mängd igenkännelse komedi som jag tror alla människor tycker är rolig. Skådespelaren i huvudrollen Ashley Rickards är så JÄVLA bra i rollen som olycksförföljda Jenna. En underbar serie som ALLA borde se! Sure, den är omogen och inte ett uns djup någonstans men det är en av sakerna som gör att jag älskar den! Det finns än så länge bara en säsong, som började visas i Sverige i söndags på MTV, men jag hoppas att det kommer att komma många många fler.

Captain America First Avenger


Efter att ha blivit nekad till att vara med i armén 5 gånger bestämer sig Steve Rodgers att anmäla sig som frivillig på i ett top hemlig forsknings projekt som förvandlar honom till Camptain America - en superhjälte som kämpar för att rädda Amerikas ideal.


Såg Captain America First Avenger på bio här om dagen, i 3D ofc... *bröl* Jag hade huffsat låga förväntningar om denna film, trode att den skulle vara spindelmannen-dålig men ack så måste jag erkänna mig själv motbevisad. Den här filmen är faktiskt helt okej, absolut värd pengarna men som alltid hade jag klarat mig utan 3D. Dom har bundit ihop storyn fint från tidningarna och tja, en bra film helt enkelt. Jag hade mitt första cry-moment på bio någonsin, vilket var lagom pinsamt men säger en del om filmen, jag gillart!
RSS 2.0