Fuck ye!!!

img_2815 (MMS)

Fuck ye!!!

Duktiga jag

Jag är redan klar med dagens pluggande, trode att det skulle ta mycket längre tid men icke och nu väntar jag otåligt på att posten ska komma! Dock brukar den inte komma föräns runt 14... suuuuucks. Det kliar i mina spel-fingrar!!

Funderar på om man ska vara så pass duktig så att man ska börja på morgondagens pluggeri så att man kan spela mer imårrn? Låter dock ohälsosamt ambitiöst... kommer antagligen gå ut med hunden på en långpromenad i det underbara vädret i min underbara by istället. Det är la nyttigt det med, eller?

Ha en underbar dag underbaraunderbara ni ♥




(Är det bara jag eller använder jag ordet "underbar" waaaay för mkt?)

The sims 3 Generations

Nörd Varning!

Idag fick jag nått av de vackraste man kan få i SMS-väg! "Ditt paket från CDON är inlämnat till posten och påväg hem till dig"!!!!! YEIJ! Vad kan då finnas i detta underbara underbara paket (för paket från CDON är underbara vad dom än innehåller!) kan man undra... lr kanske inte med tanke på titeln på inlägget... men tänker säga det endå, nämligen The Sims 3 Generations!!!! Jag måste nörda ut lite här, AAaaaAHH! SÅåå AWESOME! Även om det inte är det roligaste i expansions-väg (vill ha djur!) så är det endå en expansion!

Åh, det kommer bli löjligt skoj att spela! Jag har dock idag börjat plugga igen efter min sjukskrivning efter operationen. Men jag får plugga morgondagens plugg på förmiddagen innan posten hinner komma! Sen blir det spela heeeela kvällen!! ÄLSKAR´T! ♥ 

Pirates of the caribbean On stranger tides


Jag vart på bio igår med trevligt sällskap och såg denna film, Pirates of the caribbean On stranger tides. Jag vet inte riktigt vad jag ska säga om den, den vart inte super bra och inte heller dålig. Den vart .. okej. Johnny Depp vart OFC helt jävla awesome men det är han ju i allt han gör, så det vart la ingen chock där direkt. Tja, gillade man de andra tre filmerna så tycker jag absolut att man ska se den fjärde, den var sevärd, absolut och den är välgjord, så se den, do it.

Nu tänker jag inte skriva mer om filmen faktiskit utan bli lite arg över någonting som stör mig! 3D GLASÖGONEN!!!!!!!!!! VAD ÄR DET BIG FUCKING DEAL MED 3D!?!?! I en film som denna vart det fruuuuuuuuuktansvärt onödigt med 3D, det märktes knappt! Jag betalade 130 jävla spänn för att sitta med för tunga glasögon som man får hålla upp under hela filmen och som dessutom gör filmen för mörk så man missar hälften av allt som händer!!!!!! Hur svårt kan det vara att göra ett par glasögon som är lätta, bekväma och ljusa i "glasen" om man nu tvunget ska ha denna förbannade 3D på alla jävla filmer?! Är så jävla trött på det, det förstör halva nöjet med att gå på bio ffs. USCH!

True Blood


26 JUNI! Nån mer än mig som är lite smått peppad för säsong 4? Åh, det ska bli SÅ roligt att det börjar igen! Efter, vad som känns som världens längsta avbrott. Men nu äre inte långt kvar! Ska bli skojskojskoj! -happyface- En av de mest fantastiska serierna genom tiderna, den är rå, blodig, våldsam och sexig... det kan ju bara inte bli fel!

Hugh Hefner Playboy, Activist and Rebel


Tredje filmen för dagen blev en dokumentär. Hugh Hefner Playboy, Activist and Rebel. Okej, alla människor har en åsikt om denne man, Hugh Hefner, och varesig den är bra eller dålig så borde du se den här dokumentären. Nu är jag en sucker för dokumentärer i allmänhet och tycker att alla borde se alla i princip, men den här är i ett slag för sig själv. Den är otroligt välgjord och intressant! Jag tycker att den är skitbra helt enkelt! Jag har alltid gillat "Hef", jag håller inte med om eller gillar allt han gör/gjort, absolut inte, men jag kan inte sticka under stol med att han är en fantastiskt intelligent man som jag ser upp till. Han har gjort mycket dumt, sure, men han har även fått mycket skit han inte förtjänar vilket jag tycker den här dokumentären visar. Ja, som sagt, gillar eller hatar du Hef, spelar ingen roll, se den!

No strings attached


Film nr 2 för dagen. No strings attached, jag gillade den här filmen ganska mycket faktiskt! Jag brukar inte vara något stort fan av romantiska komedier (som ni säkerligen märkt) men den här var egen och annorlunda. Jag gillade den och rekomenderar den starkt. Sure det är en Pojke träffar Flicka, pojke blir kär i flicka etc etc-historia men med en liten twist som gör den bättre än de flesta liknande filmer. Och är inte det nog för att ni ska vilja se den så är FANTASTISKA Natalie Portman med och förgyller vardagen!

Änglagård Tredje gången gillt


Känner mig inte riktigt frisk idag, så dagen kommer att bli en film-dagkänner jag. Jag började morgonen med att se Änglagård, tredje gången gillt. Om man -som mig- är uppvuxen med att titta på änglagård filmerna så är detta är väldigt mysig film, man får träffa vad som känns som människor man känner men inte träffat på hundra år vilket alltid är härligt. Men om man kollar på filmen som helhet så ären ingen höjdare, sure den funkar men jag skulle inte se den igen. Men den var lite småskoj och har du en tråkig stund så se den, absolut. Men förvänta dig inga underverk!

Efterlysning

Jag har fått lite kommentarer om att ni vill se en bild på mig, jag har lagt upp bilder på mig själv innan och har en i texten här till höger om inläggen, men okej, jag lägger upp en till. visserligen är det en gammal bild från midsommar 2010, men det är iaf en bild på mig.


Så, där är jag, Sofi. Varsågoda. Ni har även frågat om det finns "före-efter" bilder från innan operationen och nu på mig, och ja det gör det. Men som ni kanske föstår så tar det emot att lägga upp dom bilderna. Det tar till och med emot att ens titta på dom för mig. För att jag är så rädd att det inte ska vara någon skillnad... Men någon dag innom en snar framtid så ska det komma upp bilder på "förändringen". Kram på er kära ni!

Grillkväll med vännerna ikväll! Underbara ...

img_0301 (MMS)

Grillkväll med vännerna ikväll! Underbara UNDERBARA sommar!

Håriga ben och världen går inte under!?

Jag skickade för ett tag sedan ett MMS-inlägg där man på bilden såg mina ben. Och jag fick förvånansvärt (för mig iaf) många kommentarer om hur mina ben såg håriga/orakade ut och jag förstår inte riktigt grejen? En person frågade tom om jag verkligen var tjej för mina ben var ju så håriga... Och nummer ett: OCH?! Det är MINA ben, rakar jag dom inte så ofta jag känner för det? Eller har jag fått det om bakfoten? Är det världens jobb att tala om för mig när jag ska eller inte ska raka benen?

Bara för att ni gör det behöver inte alla människor känna tvånget om att ha silkeslena ben, jag gör det inte iaf. Jag rakar benen, sure, men för MIN skull, inte för någon annans. Jag rakar benen när JAG känner för det, inte när någon annan påpekar att jag behöver det. Jag förstår inte grejen, skiter du i mina ben så skiter jag i dina så ska du se att alla mår bättre!

Och så nr två, jag är väll egentligen MER kvinna för att ha orakade ben än tvärtom? Min kropp är SKAPAD för att ha hår på benen, alltså en kvinnokropp är skapad med hårsäckar på benen, är det då inte okvinnligt att ta bort det som naturligt ska vara där? Eller? Så varför ska det vara en "kvinno-grej" att ta bort hår när det är en naturlig del av våra kroppar? Våra KVINNLIGA kroppar.

The crazies



Jag såg för ett par dagar sedan detta åbäke till film. Det står på omslaget, och jag citerar "Vansinnigt skrämmande" och "Kommer att skrämma skiten ur dig". Med recensioner som dessa tänker jag att någonstans kommer ju den här filmen vara iaf hyffsad, är den inte bra så kommer den ju iaf att ha coola effekter eller någonting liknande för så jävla fel kan ju inte två olika recensenter ha... men ack, ACK ACK ACK va fel jag hade. Filmen var, hyffsat långtråkig, hade en seg story som känns gjooooooord och mediokert (och då är jag jävligt snäll) skådespel! Det var en skitfilm helt enkelt! Jag hade dock höga förväntningar så pga det vart den ännu sämmre, men njäe, jag vet inte ens om jag skulle rekomendera den faktiskt. Kanske om du är en person som gillar film men inte gillar att bli rädd, då kanske du gillar den här filmen. Men det är knappt. Nja, har du itne jävligt tråkigt så tycker jag inte att du ska se den här filmen helt enkelt... och då menar jag jääääävligt tråkigt.

En gnutta kärlek sådär på kvällen!



Det finns ingenting bättre än varma(halvt) sommarkvällar med underbara vänner i min underbara by! Jag älskar den här dagen och kvällen! LOVE!

RUFUS

 

Grattis på födelsedagen till världens finaste kisse, som fyller 8 år idag! ♥



Charmig huh? ♥

LOVE IT!

img_3059 (MMS)

Dont u just love it när filmer har denna underbara lilla lapp på sig?! Jag hittade 7 st som fick följa med hem! Ingen av filmerna är några höjdare skulle jag tro men dom kommer passa perfekt i min filmhylla! *lycklig i filmnörd hjärtat*

Storebror och lillasyster - dag

img_2530 (MMS)

Här är en ganska bra summering av min och broderns dag idag! Jag åt dock inga kakor, drack pepsi Max istället! Så har vi spelat naughty bear!! Sååååå awesome!!!

WTF!?


Okej , jag är så arg att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Den här lilla 8åringen på bilden ovan får BOTOX insprutat i ansiktet av sin mor för att vinna skönhetstävlingar...

För det första så är barnskönhetstävlingar någonting av det värsta jag vet och skulle personligen vilja kastrera pervot (för det måste vara ett pervo, små flickor i utmanande kläder som på ett sexuellt sätt dansar på scen inför människor som ska avgöra vem som är "vackrast"?) som kom på ideen(!!!!!) men att gå från steget smink, fejk tan, hårsprey och utmanande kläder till att faktiskt SKADA sitt barn för att vinna en tävling i skönhet... För det är faktiskt vad dom gör, tro mig, jag har provat på att få de där nålarna instuckna i ansiktet på diverse ställen och kom INTE och säg att det inte gör ont för DET GÖR DET!!!!! Den här mamman PLÅGAR sitt eget barn för sin egen vinnings skull! För inte fan kommer barnet och ber om att få nålar inkörda i ansiktet på egen hand och inte heller mår dom bättre av att få vinna en skönhetstävling... De enda som vinner är mammorna... Fyfan. Skottpengar på den.

Älska mig


Jag fick idag nys om filmen Älska mig och vart tvungen att titta på den. Det är en film som jag tycker borde vara obligatorisk att se i skolan. Det är någonting som alltid är ett viktigt ämne som ständigt är pågående i skolor, ja ni förstår säkerligen att filmen handlar om mobbing och konsekvenserna av det. Jag kan inte säga att det är den mest nytänkande filmen jag sett och man kunde ganska snabbt räka ut vad som skulle hända, men jag gillade den iaf. Jag älskade sättet den är filmad på och är ganska imponerad av prestationerna från större delen av skådespelarna. En viktig film som är helt klart sevärd!

Filmen går att se på YouTube och är upplagd i 6 delar.


Del 1:



Del 2, 3, 4, 5 & 6

Ett argt inlägg

Jag blir så jävla trött på alla människor som säger att dom är helt okej med att andra människor runt omkring dom vill leva ett annorlunda liv än de själva, de är okej med alla "sorters" människor... säger de. MEN när en ung kvinna säger att hon inte vill träffa mannen/kvinnan i hennes liv och ha ett liv ihop med honom/henne, utan vill vara singel och senare i livet skaffa barn genom provrör så blir det ett JÄVLA liv!! What´s the big deal!?

Okej, det är inte så att jag inte VILL träffa någon, jag går inte out of my way för att inte träffa någon, men jag är en realist, med störst sannolikhet kommer jag inte träffa Mr/Ms Right och jag är HELT okej med det! För jag vill inte nöja mig med någon som inte är Mr/Ms Right bara för att ha någon. Jag förstår inte människors desperata behov av att bli ett "vi"...

När jag talar om mina framtidsplaner med människor får jag en blick av "aw-stackars-tjejen", för jag måste ju ha så väldigt dåligt självförtroende som inte tror att jag ska träffa någon? Eller? Och så efter blicken kommer kommentarerna "Men så du pratar, klart du kommer träffa HONOM(aldrig henne, fast att jag vart öppet Bisexuell i större delen av mitt liv) en dag, vänta du bara" eller "det säger du nu ja, vänta tills du träffar HONOM(igen) så ändrar du dig nog"... MEN JAG VILL INTE ÄNDRA MIG!!!!!!

Träffar jag den här personen FINE då kommer jag antagligen leva med denne, men det ändrar inte att jag vill INTE gifta mig, jag vill INTE bo ihop på heltid, jag vill INTE ha ett "vanligt" (vafan det nu ärliv. Varför är det så svårt att acceptera för människor!? Vill ni ha det så fine, jag tycker det ser ut som ett underbart liv och all lycka till er, men det skulle inte funka för mig. Ska jag då inte få samma respekt för mina val som ni får av mig för era? Jag är ingen "vi" människa och kommer antagligen aldrig att bli det, jag är okej med det, mer än okej med det, kan inte ni också bli det? Snälla. Det börjar bli jobbigt att försvara sin framtidsdröm... (Sen tänker jag inte ens gå in på den feministiska delen av det hela för då blir jag bara förbannad...)

En annan populär kommentar är också, "Men ett barn förtjänar att ha både en mamma och en pappa som älskar dom"... Jag växte upp med bara en mor och mina syskon och jag har ALDRIG NÅGONSIN inte känt mig älskad. Jag hade en underbar uppväxt och en mor som var som stålmannen. Hon lyckades ta hand om tre barn när hon blev lämnad av den man hon trode att hon skulle ha ett "vanligt" liv med resten av sitt liv... Jag skaffar hellre barn ensam än utsätter dom för att bli lämnade så som min "far" gjorde mot oss, för DET är någonting ett barn ALDRIG förtjänar eller kommer över! Jag kommer att ge mina framtida barn all kärlek i världen, och det kommer alla människor de kommer ha runt sig också, de kommer ha manliga förebilder i ditt liv likväl som kvinnliga och de kommer inte sakna någonting bara för att de råkar ha en ensamtående mor. Och är det inte det ett barn förtjänar? Ett liv fullt av kärlek med människor som älskar dom av hela sina hjärtan?



Ligger sjuk och tycker synd om mig själv i...

img_9420 (MMS)

Ligger sjuk och tycker synd om mig själv i min fåtölj och "solar" benen ut genom fönstret samtidigt som jag kollar på första säsongen av Tre Kronor! Älskar't!

Splice



Splice är ett/en Drama/Thriller som jag gillar skarpt. Den är vacker och egen. Jag vet inte om jag sett någon liknande film innan faktiskt. Den är gjord av den underbara mannen Vincenzo Natali som även gjort den fenomenalt bra filmen "Cube" (en av mina absoluta favoriter). Eftersom jag visste att det vart just han som gjort den här filmen hade jag väldigt höga förväntningar på den och jag måste säga att jag inte är speciellt besviken. Jag trode att det skulle vara med "splatter" men annars var den riktigt bra. Genomtänkt och vacker. Jag gillar när filmer lämnar publiken med frågor vilken Vincenzo Natali's filmer alltid gör. Bra film kort och gott, se den!

En enorm hjälp

img_7012 (MMS)

Vi rensar rabatter här hemma! Vovven är en stor hjälp.....

The color purple


VARFÖR har jag inte sett den här filmen innan!? Denna vackra, underbara skapelse är en film som jag totalt missat. Den kom iofs 1985, vilket är 5 år innan jag föddes vilket antagligen är en av anledningarna till varför jag missat den!

Jag älskar den här filmen, den är som sagt helt jävla underbar! Allting var bra med den, det fanns ingenting jag störde mig på över huvud taget under hela filmens gång! En otroligt vacker historia om en ung färgad kvinna på 1900-talets början. Man får följa den unga kvinnan Celie (Whoopi Goldberg) genom hennes liv och allt hon är med om. Och så ROLLISTAN! Damn dude! Det är en maffig rollista, även om det kanske itne var det på den tiden då filmen kom ut eftersom de människorna inte var kända då! Några av de som är med förutom Whoopie, är: Oprah Winfrey, Danny Glover, Laurence Fishburne och Rea Dawn Chong och många många flera.

En av de vackraste filmerna jag sett och en av de filmer jag gråtit mest till kan jag även tillägga! Ja, SE DEN PPL! Ni kommer inte ångra er!

Dinner for Schmucks

Såg den här fantastiska filmen idag igen:


Ni som inte sett den borde göra det omgående, släpp allt ni har i händerna och släng er hemåt (om ni inte redan är där) och titta på den här filmen! Enastående komedi! Loooooooove it!

Lyxfällan

Mina vänner, jag har just tittat på ett avsnitt av Lyxfällan och jag är e'ffin flabbergasted!!!

Jag är uppfostrad av en ensamstående mor med tre barn att försörja med noll(!) hjälp av den sk fadern förutom de han vart skyldig att betala, absolut ingenting mer, (han var inte med i bilden överhuvudtaget) och jag har därför fått en jävligt verklig bild av pengar.

Min mor har alltid lärt oss att Finns pengarna inte på ditt konto ska du INTE spendera dom = kreditkort är en BIG NONO! Det tycker jag är en väldigt bra och sund uppfattning av pengar som jag trode att dom flesta hade... damn om jag hade fel!


Jag kollade som sagt på Lyxfällan, ett ganska gamalt avsnitt från när Charlie och Mattias hade programet (när det var bra), där vart det en kvinna som tog lån, efter lån, efter lån, efter lån... Hon tog lån för att kunna betala tillbaka lånen hon tog månaden innan... Hur kan NÅGON tycka att det är en smart plan? Och inte nog med att hon tog lån, det vart ju SMS-lån. Aaaahhh! Det är ju så att jag vill ta tag i henne och skaka hennes hjärna på plats igen för hon kan inte ha alla hästar hemma när hon gör så!!!!!!! När man tjänar 18000 i månaden, är det då inte ganska logiskt att man INTE ska spendera 30000+ i månaden?! Är inte det ganska självklart!?!?!? Asså, jag är så sjukt mindblown. Jag förstår inte hur människor som dessa tänker. Inte alls.

Den här kvinnan var i 30 års åldern någonstans, har antagligen bott hemifrån i gnaska många år och vart självständig ännu längre och jag är 21, bor hemma och lever på CSN och JAG har bättre koll på pengar än henne, känns inte helt okej... Sorgligt är vad det är.

 

Mina Damer och Herrar...

...jag skulle bara vilja säga en sak:


JAG HAR GÅTT NER 30(!!!!!!!) KILON !!!!!!!!!!!!!! FUCK YEAH!  


Det är MÅNGA kilon! Och det är under två och en halv månad! Ih, jag är sjukt glad, och stolt! ^^ Jag väger nu 134kg ist för 164kg!!!!!!!!! Ih! Och flera kilon ska det bli! -lyckalyckalyckalyckalycka-
RSS 2.0