Shrek fyra - Forever after.



Jag är ett stoooort Shrek-fan och igår såg jag Shrek fyra. Jag gillade den! Den är absolut inte lika bra som den första, men vilken uppföljare är det? Ingen! (finns undantag!!) Den hade sina ljusa stunder och var riktigt rolig då och då. Jag älskar den inte och jag hatar den inte, den är... mysig. Den hade en fin moral och åsnan är oslagbar - as always! (enda rollen Eddie Murphy någonsin lyckats med) En absolut sevärd film. Men jag kan även tillägga att det inte gör mig någonting att det är den sista Shrek filmen, det känns som att dom har mjölkat hela Shrek-grejen så mycket det går... och lite till.













Måste även tillägga... HUR SÖTA ÄR INTE BEBISTRÄSKTROLLEN!? gifv. Tror kanske jag måste skaffa barn med ett träsktroll nu... Crap.

"Alice in Wonderland - with machine guns."




Behöver jag ens säga någonting? Ni ser ju bilderna! En av mina favorit regissörer, ever! JAG ÄR EXCITED! Fast det är en rejäl buzzkill att Disney"prinsessan" Vanessa Hudgens ska vara med och leka tuff... kan någon ens föreställa sig henne lite Badass? Nä, trode inte det. Men annars. Sex heta badass brudar med vapen, vad kan gå fel?

Sucker Punch kommer ut tvåtusenelva vilket är lite länge, men den som väntar på nått gott...

Rosa.



Jag är med och tävlar om en länkning hos den här heta bruden. Här är en bild på min underbara hund när han var valp ihop med sin älskade rosa filt. ♥

Sex and the City två.

 



Igår kväll kände jag för att vara lite "girly" och åt Ben and Jerry's (som ni ser i inlägget under) och såg på Sex and the City två. Jag älskar SATC serien, första filmen är mysig men inte speciellt bra, andra filmen var ungefär likadan. Vart den bra? Näe inte speciellt, är den sevärd? Ja absolut, gillar du SATC så gillar du nog den här filmen också. Jag gillade att den inte var lika dramatisk som den första, den var mer lättsam och rolig. Kanske lite väl mycket slöj-skämt, men det funkade.

LOVE IT.

img_0611 (MMS)

LOVE IT!

Pizzasöndag.

Det har vart tyst på bloggfronten ett par dagar nu. Har inte haft så mycket att blogga om! Det har vart dåligt väder sen onsdag natt (WUHU) och när det regnar gör jag inte mycket annat än släpar runt på hunden ute (han hatar regn och håller sig hellre en hel dag än går ut och kissar) och ser film så det har inte hänt nått alls här.

Min syster kom hem på en snabbvisit i fredags kväll och åkte för en timme sen igen ungefär, alltid roligt när hon kommer hem, även fast hon är gravid och gnällig! Nu kommer vi inte träffas på tre veckor igen, lite surt.
Både min bror och syster (och svägerska) har vart hemma i helgen, både lördag och söndag! Jag och brodern har spelat Wii och så har vi alla hjälpt till att planera min mors bröllop som är om en knapp månad.

Nu sitter jag och väntar på att mor min ska komma hem med pizza, och så ska jag äta och se på film och mysa med regnet smattrande utanför. Jag gillar't! Har dock svårt att välja vilken film jag ska se, är inte sugen på nån jag har... -gll-
Jag har sjukt ont i huvudet idag med, vet inte varför men irriterande är det och det gör mig galet gnällig!


Nä, nu ska jag gå och rota igenom våra sjumiljoner gamla VHS filmer och se om det är någon där som faller mig i smaken!

T-birds.

img_0602 (MMS)

T-birds! Paus nu. Detta är den bästa versionen jag någonsin sett! Underbart!

Musikaldags.

img_0603 (MMS)

Nu blire musikal! Love it!

Längtar.

Jag är en stor sucker för tecknade/animerade filmer, kan inte få nog! Love'em!
Och jag är sjukt exhited över den nya disney filmen som kommer den tjugofjärde november i USA nämligen, "Tangled" som är en histora om Rapunzel (som jag ÄLSKAR) vilket ser helt galet bra ut. Hittade lite bilder på IMDB:





Visst ser den rolig ut!? Åh jag längtar! ♥

Grown ups.




Jag har haft en galet dålig dag idag så jag bestämde mig för att titta på nått lite sött och gråtvänligt ikväll så jag såg "Grown ups" som jag var lite smått skeptisk till för Adam Sandlers senaste filmer har inte vart speciellt bra, typ "Funny people" - not funny, pople!! Men den här vart helt fantastisk faktiskt! Den var söt, rolig och hade en fin liten moralkaka mot slutet. Plus att rollistan inte är fy skam!

 Väldigt fin familjefilm och en perfekt feel-good-film! ♥

Förskolehäng 2.0.

img_0601 (MMS)

Leker med hunden på inhägnad gård, awesomeness! Tänkte vara lite snäll mot honom idag för han ska till veterinären senare idag och få spruta. Buhu.

I lessthanthree Dailybooth.

Every now and then blir jag kär... i hemsidor. japp du läste rätt! Jag blir lite som besatt av sidan och spenderar en löjlig mängd timmar om dagen där. Det började med Lunarstorm när jag var tolv, sen Bilddagboken, Ansiktsboken, Youtube♥ och nu:


DAILYBOOTH! aaah! I LOVE IT.
Jag har hört människor (mest amerikanska sådana) prata om den här sidan ett bra tag men inte kollat in den för - Let's face it - det låter rätt tråkigt, man tar en bild på sig själv och så kan folk posta en bild på sig själva på bilden på mig? Förvirrande(!) och lite tråkigt.
Igår fick jag för mig att jag faktiskt skulle kolla in den då alla Vloggare jag följer är med där och jag ville se vad alla tjatade om och ja... nu är jag KÄR.

 

Middagslur gone wrong.

Råkade somna för en stund sen... drömde en högst förbjuden dröm om en kompis pappa... kommer inte kunna se den mannen i ögonen på ett tag. omg.

Städdag(ar).

Igår klockan halv tio på morgonen så började jag att städa mitt rum (för att jag hade tråkigt) och igårkväll klockan halv tolv var jag nääästan halvklar...

Allt eftersom jag städade så verkade mitt rum bli mer och mer stökigt... what´s up with that!? Nu sexton:trettionio så börjar jag blir klar (nästan). Har fortfarande inte dammsugit (vilket enligt mig är en av de tråkigaste sysslorna som finns i världshistorien, och eftersom jag är löjligt lång så får jag ont i ryggen med, yey) eller torkat golv... Jag hatar att städa. Jag har sorterat alla mina filmer iaf, bokstavsordning blev det, tänkte sortera dom efter regissör men mina vänner hade aldrig ställt dom på rätt ställe då vilket hade vart lite förgäves. Upptäckte att det saknas minst två filmer jag inte har en aning om vart dom är. awesome........ not.

Ja... tänkte bara skriva en liten update på vad som händer i mitt otroligt faboulösa liv!

Bubble Boy.


FAN-freaki'n-TASTIC!

Idag har det vart molnigt i min underbara by och kände därför att sitta inne och se film var en helt okej syssla. Jag minns inte att jag någonsin har köpt den här filmen och vet därför inte hur den har hamnat i min filmsamling, men jag är otroligt glad att den gjort det. Jag har haft den här filmen i tre år men aldrig fått för mig att se den för att den ser så otroligt dåligt B ut, vilket den är, på det mest underbara sätt tänkbart! Jake Gyllenhaal är helt fantastiskt bra och jag älskade verenda minut av denna underbara B-rulle.

Förskolehäng.

img_0584 (MMS)

Hänger med hunden på en övergiven förskolegård. Enda gången jag vågar ha honom lös är på inhängnade områden då han är lika bra på att lyssna när jag säger nått som en vägg...

Alla spelkvällar måste innehålla GH.

img_0578 (MMS)

Så åkte GH:t fram!

Spelkväll.

img_0574 (MMS)

Spelar spel ihop med mina favorit pojkar ikväll. Vart kompisar i femton år och har fortfarande lika kul ihop! Världens finaste pojkar!

Pensionärssport och nostalgi.

Det är varmt... Det är löjligt jättejävla varmt om jag ska vara ärlig. Trettioen grader i skuggan utanför fönstret för tillfället och säkerligen hundra grader här inne (jo jag svär). Och vad sitter Sofi och gör? JO! Stickar (fyllde åttio nyss) och ser på Ebba och Didrik (HEJ NOSTALGI!) Men Sofi, varför är du inte vid stranden, kanske ni tänker. FÖR ATT JAG ÄR SJUK, fortfarande, tänker jag svara då.

Jag har vart sjuk så länge nu att jag har lärt mig sticka under tiden, japp... Jag är cool...
Som jag kanske nämnt nån gång innan här så ska min syster få barn♥ så jag har bestämt mig för att sticka en filt åt henne/honom. Ambitiöst, jag vet!

Men jag är faktiskt rätt bra på att sticka, när min mor såg det så sa hon "Ja alla är vi bra på någonting, gäller bara att leta, och det verkar som du hittat vad du är bra på!"
Och det är väll bra i guess... men kunde det inte vart nått lite coolare? Som att buktala eller nått, nej då, jag måste vara bra på en pensionärssport. Awesome...

Kill me - kill me now.

img_0564 (MMS)

Kill me - kill me now!

Halvdöd.

Lever än... även om det är knappt.
Fortfarande sjuk som jag vet inte vad. Hatar det.
Vart tvungen att använda nässpray igår - som är min värsta fieende.

Idag är det iaf dåligt väder ute. Det hjälper lite.

Nu ska jag gå och dö i min säng igen! Hej.

The Bounty hunter.


Jennifer Aniston är som en varningsflagga för mig när jag läser om en film... är hon med - så kommer den inte vara bra!
Jennifer kan spela EN roll, och det är - Rachel - i F.R.I.E.N.D.S! And that´s about it. Hon tolkar alla filmrollen hon får SOM Rachel, bra skådespeleri? - NEJ!
MEN, jag valde att se den här filmen iallafall, och jag kan inte säga att det kanske var den bästa anledningen men det var för att den lööööhhöööhhhööööjligt heta Gerard Butler är med. Simple.
Den var exakt som jag förväntade mig och det jag trode skulle hända, hände. Gillar du sockersöta Kärleks Komedier med värdelös story och ohälsosamt dåligt skådespel? Then go for it!

HOT TUB TIME MACHINE. MED CAPS.



HEY PPL.
OCH NÄE JAG VET INTE VARFÖR JAG SKRIVER MED CAPS INNE... MEN DEN KNAPPEN ANVÄNDS WAAAY FÖR SÄLLAN SÅ... JAG LÅTER DET VARA SÅ. (ÄVEN OM DET SER UT SOM ATT JAG SKRIKER, AAAAAAAAAAH)
FILM! JAG HAR SETT FILM! JO, DET ÄR SANT. "HOT TUB TIME MACHINE" HETER DEN OCH DEN ÄR ROLIG! JA, JAG VET INTE VAD JAG SKA SKRIVA MER, DEN VAR NYTÄNKANDE OCH FUNNY. SE DEN.

För att visa att jag lever... nästan.

Fortfarande sjuk... döende in fact! Har sovit femton timmar inatt men är endå så trött att jag inte vet vad jag heter.
Det är skinande solsken från en klarblå himmel idag... ofc it is, varför skulle det inte lixom? Sofi kan inte gå ut så passa på!!!! >.<

Ironi är min grej.

Jag har tappat rösten... japp... awesome, verkligen. Ja och som att det inte skulle vara nog så har jag hostat sönder lungorna i tre dagar och idag har jag även fått feber... Livet är väll endå för härligt ibland va? *IRONI*

Vad gör då Sofi när hon är sjuk? Jo, hon tittar på film (eller spelar tv/data spel men idag blev det film)! Idag (hittills) har jag sett fyra filmer och ett avsnitt av serien "Medium", håller på att se den femte filmen as we speak (write?).

Nämnde jag förresten att det har vart strålande solsken från en klarblå himmel hela dagen? Japp... AWESOME dag att vara sjuk på... *IRONI IGEN*



Aaaaaaaaaahhh.

Youth in revolt.


Ja... jag är inne i Film-mode deal with it!

Jag har tyckt sen jag såg Michael Cera för första gången i "Juno" att han är en av vår tids bästa skådespelare, men DAMN va bra han var i den här filmen! Den är värd att se bara för hans insats! Filmen i sig var lite osammanhängande för mig och jag hade för många frågor som förblev obesvarade men dess charmighet och awkwardness (det är inte ett ord va?) gjorde att jag föll pladask. Så do yourself a favour and watch him shine.

When in Rome.


Jag har en otroligt irriterande gåva (för människor i min omgivning)! Jag kan räkna ut hur en film ska sluta innom tio minuter när filmen börjat (som rätt många andra filmnördar likt mig själv), och oftast råkar jag säga vad jag tänker - hur filmen kommer sluta - högt... inte med mening att förstöra för andra utan mest för att påpeka hur löjlig filmen är...
Idag gjorde jag så när mor och jag såg "When in rome".
Det hade gått tolv minuter och trettiotre sekunder när jag kunde räkna ut (med röven rly) vad som skulle hända... mor blev lite sur. Men jag menar... om en film inte är smartare genomtänkt än att man efter tolv minuter kan klura ut hur den slutar så är den inte värd att se. Eller hur?

Prylpaket.



  • ALLA som lägger upp en länk får prylpaketet på bilden ovan bestående av 1 st lysdiodsficklampa med solceller, 1 st Kylmugg, 1 st Värmehjärta, 1 st Massagegubben och 1 st Ice Shooters 4-pack! Totalt värde 215 kr! Självklart skickar vi prylpaketet fraktfritt.
  • ALLA som lägger upp en länk (och pingar sin blogg hos Twingly) får automatiskt en länk tillbaka till sin blogg längst ner på taggsidan du länkade till. (detta gäller alltid – inte bara nu)
  • 1 person vinner en Vooni Internetradio värd 1195 kr

Detta ska du göra för att få prylpaketet och chansen att vinna Internetradion:

  • Tipsa och länka till valfri tagg från din blogg/hemsida!
  • Skicka ett mejl till [email protected] med dina adressuppgifter samt adress till blogginlägget där du har länkat till oss!

Du hittar alla taggar här: http://www.coolstuff.se/tag. Vi har taggar inom alla möjliga områden och även ett antal säsongsrelaterade taggar, så vi är säkra på att du kommer hitta någon som passar din blogg bra!

Jag har valt att tagga Pleo. De hittar du bland: Teknik.

The fourth kind.



Jag har även sett denna pice of crap film idag. Verkliga händelser, my ass. Hon som spelar Doktorn i dom "verkliga" klippen är ju skådespelare. Hon heter Charlotte Milchard... Vem försöker dom lura? Är det inte lite gammalt med den hela "Blair Witch project" - grejen nu?

 Fail.

 

She´s out of league.



Idag har jag tittat på film (ovanligt? inte det minsta) i min ensamhet. Jag och systern har sett rätt så mycket skräck dessa veckor hon har varit här så jag kände för att se en komedi istället och jag kan inte säga att jag hade speciellt höga förhoppningar när jag satte igång den här filmen (She's out of my league) men jag blev vääldigt glatt överraskad! Den var väldigt rolig och charmig faktiskt. Jag tycker absolut att du ska se den om du inte har gjort det!

Jag sitter nu med hunden och en flaska isk...

img_5249 (MMS)

Jag sitter nu med hunden och en flaska iskallt vatten i skuggan av en enorm Ek och bara njuter av det underbara vädret. Jag har absolut ingenting att göra idag. Min syster har åkt hem så tristessen börjar tillta... Men det braiga med sommar är att man bara kan göra vafan man har lust med för stunden! Så borde la alla dagar vara egentligen, men då skulle inte mycket bli gjort I guess..

RSS 2.0