Trehundrasextiofem.

SÅ. Då var man ett år äldre. Jag vet inte om jag känner mig nått annorlunda. Jag tror inte det. Jag är fortfarande exakt likadan bara att jag levt trehundrasextiofem dagar mer än sist jag fyllde år.

Jag skulle egentligen bara säga tack för alla (fyra) gratulations-kommentarer jag fick. *bugar och bockar* TackTack.

Nu ska jag gå ner till systern min och min fantastiska systerdotter och äta födelsedagsmiddag. Ha en bra dag alla fina. ♥

I'm alive.

Nu har jag inte skrivit här på läänge. Det hände lite grejer under systerns förlossning så att hon blev sjuk, vilket resulterade i ett kejsarsnitt vilket betyder att hon inte får bära över fem kilo eller göra diverse sysslor hemma på över en månad. Och som den ensamstående moder hon är så blir det då lite svårt. Så jag har bott hos henne och hjälpt till och därför inte haft läge att kunna blogga nått. Men jag lever och allt är bra.

Jag fyller år imorgon. Tjugotett jävla år. Känns så meningslöst att fylla år när man är i den här åldern. När man vart liten så längtade man till sin födelsedag flera veckor innan och igår kom jag på som först att "Fan, jag fyller år snart". Det vart roligare förr helt enkelt. Haha.

Jag har som sagt blivit moster! Till världens sötaste barn, och jag är helt opartisk när jag säger detta. Hon är nått av det vackraste jag sett i mitt liv och jag älskar henne så till den milda grad! ♥

Roligare blogginlägg kommer snart. När allt tokeri har lagt sig runt om här. Ha det bra människor!

JAG ÄR MOSTER!


Världens vackraste barn? I think so!

BB och så.

Så, det har inte hänt mycket här på ett tag. Det är för att min älskade syster ligger på BB och ska föda i princip när som helst. Så jag har vart med henne och kommer nu fortsätta vara det. Fler inlägg kommer när lilla herrn eller fröken behagar komma ut.

Ha det bra. ♥

Fredag som Söndag.

Idag har vart en seg jävla dag, det var iofs igår också för att jag satt och pluggade HELA dagen, från åtta på morgonen till elva på kvällen då jag i princip somnade på tangentbordet. Men idag har vart en seg dag med, kollade veckans serier som jag inte haft tid med i veckan (vilket iofs är skojskojskoj), sen ut med hunden, sen plugga tills kl arton ungefär och sen har jag tvättat akvariet... låter otroligt roligt va? indeed.

Jag hade iallafall hjälp när jag städade, min katt, Rufus var mycket intresserad och när jag tog av locket så var han gärna i med tassarna och försökte fånga fiskarna


 

Hunden var dock mindre aktiv i städandet.


Jag har nämligen en miljon yngel för tillfället så det blir att städa en hel del...


Liten skillnad på mängd va? Nasty! Första bilden är tagen dagen jag fick hem fiskarna och den andra idag. Usch. Men nu har jag faktiskt bara ungefär tio ungar kvar i detta akvariet och de två vuxna då. Får la lägga in en efter-bild senare. Well, nu ska jag fortsätta städa.

Toodels.

Paus.

img_9240 (MMS)

Har tagit en välbehövlig paus från mina studier idag och sitter och spelar det nya trivial pursuit med systern, brodern och broderns hustru. Mycket trevligt! Jag vinner kan jag även tillägga!

Allmänt gnäll.



På bilden här ovan kan vi alla se min underbara skörd av kurslitteratur för veckan... eller mer rätt är för EN FJÄRDEDEL av veckan... KUL VA? Är ni inte lite avundssjuka?

I en freaki'n del av fyra i en uppgift jag ska göra den här veckan ska jag alltså läsa dessa böcker... kul för mig! Nämnde jag att jag läser SUPERSLÖTT? Inte? Well... i do!

I am so happy right now i could vomit rainbows... [insert tyken min här]

M&M - SoA.

Så, tvåtusentio var inte direkt något storslaget år vad det gäller film och TV enligt mig, det vart rätt så likt alla andra. Men jag har fått en massa nya favoriter och jag tänkte jag skulle dela med mig av två av dom, en serie och en film.

Vi börjar med filmen, tidigt tvåtusentio så kom jag över en film som heter Mary & Max, en animerad film som jag inte var direkt spänd på att se, men en dag när jag var sjuk så hade jag så tråkigt att jag satte igång denna film. Det är jag glad för idag kan jag säga! Mary & Max är en film lik ingen annan. Den handlar om en liten flicka - Mary - som bor i Australien som en dag får för sig att hon ska skriva brev till någon i USA för att ställa lite frågor hon har funderat på. Hon väljer en random person i telefonboken och skriver ett brev till denne. Brevet hamnar hos en mycket underlig liten medelålders man som bor i NYC. Mannen - Max - har diverse sjukdomar och mår inte så mentalt väl, men är den snällaste människan någonsin.

Mary och Max fortsätter att brevväxla tills Mary blir vuxen. Man får följa Mary och Max genom en massa upp och ner gångar och man blir både ledsen och lycklig av den här filmen. Den är annorlunda och nytänkande och jag ÄLSKAR DEN. Det låter kanske inte som nått storslaget, men jag måste till och med påstå att det är en av de bästa filmerna jag sett!


 Och för er som inte förstått det än - Det är INTE EN BARNFILM!






Och så Serien, jag har skrivit om den ett par gånger innan i bloggen men det tåls att ta igen... Sons Of Anarchy! En av de bästa serierna jag börjat kolla på under tvåtusentio!

Vet inte om jag kan säga så mycket om handlingen egentligen mer än att man får följa ett biker-gäng som kallar sig The Sons Of Anarchy. Det är en serie i anda med "OZ" som ni kanske vet är en av mina ABSOLUT favoritserier of all time! I Sons Of Anarchy får man humor, spänning, romans, heta män och mycket, mycket mer i en och samma serie, vad mer kan man önska?

Har du inte sett den här serien så tycker jag verkligen att du borde det, den är grym! Finns tre säsonger hittills och jag (tillsammans med en miljon andra människor) väntar i spänning på nästa.

Lägger in två bilder med... Angående den sista bilden, Tja, ni kan tacka mig i kommentatorfältet ladies -wink-



The Body Shop




This was an ad made by bodyshop. But Barbie INC found out about it and now it´s banned.

Reblog this, if you think this ad deserves to be seen!

Tvåtusenelva.

GOTT NYTT ÅR på er!

Jag börjar året lika classy som alltid, genom att vara sjuk... som FAN är jag sjuk! Just nu är det en näve panodil och ren viljestyrka som håller mig på benen, igårkväll låg och jag den ofantligt gravida systern of mine (som gått över åtta dagar med ungen) i varsin ände av soffan och kollade på OZ. Vilket kinda ägde. Finns ingen jag hellre umgås med än min syster (most days) och jag älskar OZ, så vi hade det mycket trevligt!

Nu ska jag gå och dö igen en stund! Men jag ska försöka pilla ihop ett litet inlägg senare idag, som en liten tvåtusentio tribute, lr nått... jag vet inte. Men ett inlägg kommer nog iaf, om jag inte dör eller systern föder!

Seeyah!
RSS 2.0