Hello Mr Photoshop.


Jag vet inte riktigt vad jag ska säga, men... vad hände här? Är personen som redigerat den här bilden blind!? Den är läskig... Den enda som ser någorlunda okej ut är Cynthia Nixon längst ut till höger. Kristin Davis ser inte allt för hemsk ut hon heller, men vad hände med dom andra två!? Speciellt med Kim Cattrall? Hon är en väldigt vacker kvinna naturligt så varför i hela fridens namn har dom redigerat henne helt oigenkännlig? Hade jag inte vetat att det skulle vara hon hade jag inte sett det. Och vad har dom gjort med Sarah Jessica Parkers ögon? Hon ser ut som att hon är vindögd! Usch, jag blir ledsen i hjärtat när jag ser sönder redigerade bilder av kvinnor man vet är vackra naturligt! Så onödigt!



farvel.

The sims.

The sims är mina absoluta favoritspel genom ALLA tider!


Min bror köpte det första spelet år tvåtusen, direkt när det kom ut och jag var då inte mer än tio år gammal och han ansåg att jag var för liten för att spela The sims, vilket jag nu kan förstå men då lät det helt absurt i mina öron. Det var på den tiden vi bara hade en dator i vårat hus och den stod i min brors rum. Så eftersom han var äldst så bestämde han över datorn, och sa han att jag inte fick spela The sims så blev det så... trodde han! Det bästa jag visste då var nämligen när min bror inte var hemma då jag tog en matkniv som jag låste upp hans dörr med och smög mig in i hans rum och satte mig och spela fastän jag egentligen inte fick (vilket antagligen gjorde hela grejen sådär tusen gånger roligare!).
Jag vet inte hur mycket jag egentligen fattade av spelet för vi hade bara en version på engelska och som tioåring kan man ju knappt läsa svenska flytande men jag lärde mig tillslut vad som var vad och jag blev förälskad i spelet! Och när min bror väl tröttnade på mitt tjatande så fick jag tillåtelse att spela.
När jag blev nått år äldre så sparade jag alltid mina månadspengar så att jag skulle ha råd att köpa expansionerna som kom med jämna mellanrum. 


När The sims 2 kom år tvåtusenfyra var jag fjorton år och hade tyvärr ingen dator som klarade av spelet så jag fick än en gång installera det på min brors dator och jag minns jätte väl att när vi väntade på att det skulle installeras så satt jag så smått och hyperventilerande för att jag var så exalterad över spelet!
När det väl var installerat och vi startade spelet var det som att en helt ny värld öppnades! (Ja jag är världens största nörd, jag vet!) Det var så snyggt och så väldigt mycket roligare än det första sims att jag genast glömde hur jag någonsin hade kunnat tycka The sims 1 var roligt över huvudtaget! Till the sims 2 köpte jag alla expansionen som kom ut, blev medlem på fansidor, började skriva på forum, jag lärde mig diverse fusk och tricks utantill och jag kunde till och med Simska (simmarnas språk), ja jag blev något av ett Sims freak. 


tvåtusennio kom det bästa av det bästaste... The sims 3! Jag förhandsbokade detta spel över ett år innan det släpptes och jag hade nedräkning i min kalender och mitt hjärta gick sönder lite varje gång dom flyttade release datumet! Men den tredje juni tvåtusennio, en onsdag(? tror jag) så slank det ner i min brevlåda!
Första gången jag spelade sims 3 var jag faktiskt besviken på det, men så fort jag lärt mig det ordentligt vilket faktiskt tog mycket längre tid än för dom andra två spelen så ändrades det rejält och nu älskar jag det! Det har bara kommit två expansioner på det här spelet än och jag är inte nått jätte fan av nått av dom. Expedition världen, sure det är en kul grej men jag tröttnade på hela resandet grejen efter två gånger ungefär.
Men det ska komma en ny expansion nu i veckan faktiskt, som jag är väldigt exalterad över, där man ska få följa med Simmarna på jobbet vilket jag har väntat på rätt länge!


Ja som ni märker så kan jag prata om The sims hur länge som helst men jag ska sluta nu innan det här blir en hel uppsats. Är det kanske någon fellow The Sims nörd som läser min blogg? I så fall, vilket spel och/eller expansion är din favorit?


Sayonara.

 

Lost.

VARNING. Har du inte sett hela Lost serien än så ska du genast sluta läsa. VARNING.



                                                                


Jag har vart en trogen Lost tittare sedan serien började tvåtusenfyra tills nu i veckan när det absolut sista avsnittet visades.


Okej, jag kommer nu anta att ni som läser detta har sett serien från början till slut likt mig själv och förstår vad jag pratar om.


Det sista avsnittet. Jag tyckte att Lost finalen var awesome, det var ett vackert sätt att avsluta serien och allt jag personligen ville ha ut av serien fanns med. Många människor kände att dom inte fick alla sina frågor besvarade som man fått under seriens lopp, vilket är sant, men jag tycker det är charmen med Lost, det ska vara mystiskt, en gåta. Jag läste lite på olika forum efter att jag såg avsnittet och det dom flesta inte tyckte om med finalen var att man inte fick veta allt om tidsresandet... vilket jag väll kanske till viss del kan förstå men det störde mig absolut inte. Sen såg jag också att människor säger "Så det jag förstod var att alla personer på flight 186 var döda från första början." och till det kan jag bara säga ÄR DU DUM? TITTADE DU ENS PÅ AVSNITTET!? Det är väldigt VÄLDIGT tydligt att dom inte har vart döda hela tiden, Jacks pappa förklarar till och med väldigt nogrant att så är inte fallet. Så här tolkade jag: Allting som har hänt i serien, allt från kraschen till tidsresandet hände på riktigt på ön. Och när väl alla människor som vart på ön dog, one time or another, så hamnade dom i sin egen gjorda "himmel" där dom när en efter en dör kan träffas igen och detta tror jag beror på att dom har vart en så otroligt stor del av varandras liv under en så lång tid att dom behöver varandra. Och det är den "himlen" man får se under hela sista säsongen spelas parallellt med vad som händer på ön. Som sagt så tycker jag att det var en fantastiskt avslut på en underbar serie som jag absolut kommer sakna!


Gillade du sista avsnittet? Om inte, varför?

 

 

 

 


näkemiin.

 

Hej. Jag är ny här.

Hej.


Välkommen till min blogg. Jag heter Sofi (egentligen inte men jag gillar det bättre än mitt egna), jag är tjugo år gammal, bor i en mindre stad (by) i sverige med min mor, hennes gubbe, en katt Rufus och min hund Malte. Jag har två syskon, en bror som är tio år äldre och en syster som är sju år äldre.


Det här är min (första) blogg och här kommer jag skriva om det jag har lust att skriva om, gillar du inte det så behöver du inte läsa. Jag har oftast väldigt starka åsikter och jävligt kort stubin så några irriterade/arga inlägg kommer det absolut komma upp. Jag är en riktig film/tv-serier/tv-spel/dataspels NÖRD och kommer därför att skriva om det.

Hoppas ni trivs och stannar!


au revoir.
RSS 2.0