Despicable me.


Såg Despicable me nyss, supersöt film verkligen men jag förväntade mig såååååååå mkt mer. Trode absolut att den skulle vara roligare än vad den var. Men den var okej, lite av en MÄH-film, men som sagt helt okej. Värd att se endast pga söthetsfaktorn, hjärtat går sönder lite av moralkakan i slutet, fint ska det va'.

Easy A.


Såg den här nyss och, It's a goddamn great movie! Se den!


BTW, Emma Stone, aaaaaaawesome skådis!

Time for a Quickie #6.

Dagens Tips:


Drop Dead Diva är en komedi serie om en ung kvinna som arbetar som modell, som dör i en bilolycka, men när hon kommer upp bland moln och änglar så råkar hon trycka på en "Return" knapp och hamnar då i en annan kvinnas kropp som ligger på ett operations bord och är döende från en skottskada. Sedan får man följa denna kvinna - en inte så välutbildad kvinna - som försöker klara av att leva en högst utbildad advokats liv.

Det är en bra komedi serie, skarpa skämt och helt okej rollista. Lite synd att nittionio % av skämten handlar om att advokatens kropp som denna vackra modell hamnat i är överviktig, kan man inte hitta på någonting roligare än övervikt? Lite tråkigt faktiskt. Men annars är den här serien helt okej, jag gillar den.

Freaks and Geeks.


Idag och igår har bara vart supersega, halvtråkiga dagar - varför? - för att det har snöat, och snöat, och snöat och ja juste SNÖAT... Ligger fan trettio (MINST) cm på marken. Och det värsta av allt (!) min hund ÄLSKAR snö, otroligt roligt för mig som avskyr det mer än min bror avskyr Nicklas Whalgren (och det är inte lite det)!!! Men ja, som sagt, slappdagar har det vart, och det har vart dels jävligt mysigt men samtidigt lite smått frustrerande, men mest mysigt. Jag har spenderat min tid med att titta på Freaks and Geeks... igen, för sjuhundraelfte gången, ungefär. Den serien är bara fööööörjävla underbar! Jag älskar allt med den, humorn är så jävla awesome och ja, allt är freaki'n fantastic. Har man inte sett den har man missat nått extremt bra! SE DEN!

Håltöjning.

Jag skrev för ett tag sedan att jag har börjat töja öronen (som på bilden - som är lånad av Google), har försökt en miljon gånger ungefär sedan jag var tretton år gammal men det har inte gått så bra. Jag har inte kommit så långt än dock, bara två och en halv m.m än, men skickade efter nya töjningar idag så nästa vecka kommer jag upp i tre och en halv, man får bara töja en m.m i månaden, så det blir lite segt... men hellre det än att det ska spricka och gå sönder iofs.

Jag har planerat att komma upp i minst arton m.m tillslut, tycker att det är nått så fantastiskt fint med töjda öron. Skulle helst få upp dom i trettio m.m men jag bor i en så pass liten by att jag tyvärr skulle bli kollad på så snett att jag inte riktigt vet om jag orkar med det. Jag är udda nog som jag är redan med mina hundraåttio centimeter och x-antal kilo för mycket. Men arton blir det iaf, det vet jag, men när jag kommer dit och är sugen på att fortsätta så kommer jag göra det, och känner jag mig själv så blir det så, har lite svårt att veta när jag ska sluta.

Började pierca mig när jag var tretton år, då gjorde jag en Labret, efter det har det bara gått utför och jag har haft diverse piercingar man kan tänka sig. Just nu har jag ingen av dom kvar, vilket jag ångrar ibland och ibland tycker är otroligt skönt. Älskar piercingar av alla sorter och har en massa jag ska göra i framtiden, har pengabrist just nu bara, supertråkigt. Blä.

Slither.


Jag tittade igenom min filmhylla idag, som jag gör lite då och då för ibland glömmer jag att jag köpt en film och glömmer se den och idag hittade jag en film som heter Slither som jag hade absolut inget minne av att jag köpt eller sett för den delen. När jag läste om filmen så lät det inte det bekant alls så jag antog att jag inte sett den, fast den var inte inplastad vilket är weird för jag plastar aldrig av (eller "tar oskulden på" som vi säger i min filmfreak familj) filmer jag köpt om jag inte sett dom så jag satte igång den och la mig tillrätta i sängen och allt eftersom tiden gick så kände jag igen filmen mer och mer hela tiden och tillslut kom jag på att jag visst sett den och att det är en av dom absolut sämsta skitfilmerna jag sett i HELA mitt liv - fast på ett bra sätt - den är rå och äcklig och bara super weird, jag älskar't! Har ni inte sett denna udda film ppl så GÖR DET, om inte annat kommer ni skratta en hel massa!

Döda mig någon.

img_0788 (MMS)

Nooooooo! Jag hatar det. Sadness!

Lika som bär.


Bara jag som ser det?


Felicity Hoffman och Hannah från LA ink... lika! Slog mig när systern satt och kollade på dom desperata hemmafruarna på femman. Otroligt lika eller är det bara jag?

The polar express.



Idag kände jag och systern oss lite juliga så vi bestämde oss för att se en julfilm och hon valde The polar express som är en av mina bästaste julfilmer av och med fantastiska Tom Hanks som är en av mina favorit skådespelare. Filmen är som att den är tagen ur ett barns huvud, allting är väldigt drömigt - yep, it's a word - och supermysigt!

Time for a Quickie #5.

Dagens Tips:


Misfits handlar om ett gäng ungdomar som på ett eller annat sätt blivit anmälda och fått community service som straff och det är så dom träffas. En dag när dom är ute och städar så kommer en enorm storm över staden och en blixt träffar dessa ungdomar och efter detta börjar konstiga saker att ske, någon kan höra andras tankar och en annan kan bli osynlig.


Misfits är en drama/action/komedi/scifi serie från England och är en av dom ABSOLUT bästa serierna jag sett på lääänge, jag blev väldigt glatt överaskad när jag såg första avsnittet av denna serie då brittiska serier/filmer inte brukar vara min grej, men som sagt, glatt överaskad! Den är rolig och "rå" och jag vill bara ha mer! En full säsong finns och säsong två började här om veckan. Är du sugen på att se en ny serie så tycker jag verkligen att du borde ge Misfits en chans!

KLANT.

Jag kan börja det här inlägget med att säga att jag är en av världen mest klantiga människa! Nämn ett ben och jag har most likely haft det gipsat vid ett eller flera tillfällen. Jag har slagit mig på de mest otroliga sätt, har till expempel råkat slå mig själv i huvudet så hårt med en dörr när jag skulle öppna den att jag fick hjärnskakning... japp... freak!

Igår var inget undantag för min klantighet (som en stor del beror på grov överrörlighet i mina leder - när min hjärna tror att en kroppsdel inte kan böja sig längre så fortsätter min te.x handled en bit till = slår ner allt i min närhet, sen är jag också, som ett plus, VÄLDIGT av naturen) och jag råkade slå ner en kniv från diskbänken så den ramlade ner och ställde sig upp med spetsen neråt (ofc) rakt i min fot, vilket inte var jätte skönt. Och nu en dag på akuten och fyra stygn senare mår jag rätt bra, lite öm men annars tipptopp.

Tack för alla söta kommentarer jag fick igår efter inlägget. Trevligt med människor som bryr sig! ♥ Men jag mår kalas som sagt, och eftersom jag inte riktigt kan gå ordentligt nu så kommer det bli mycket sängliggandes och filmtittande, så en del film-inlägg kommer snart!

Oh, btw, tänkte kanske börja med en ny grej varje vecka där jag tipsar om mina favorit filmer, eller filmer ur min filmhylla eller något liknande, låter det intressant? Let me know in the kommentatorfält!

Uppdatering och så.

Vart ingen bloggning idag, har haft fullt upp, har vart på akuten halva dagen och vilat mig resten, skriver mer om vad som hänt imorgon.


Gråväder.

Idag är en seg jävla dag. Ute är det grått, blött och tråkigt. Hunden sover och vägrar att vakna, grymtar bara när jag petar på honom och går och lägger sig någonstans utom räckhåll. Min syster och mor står i köket och julbakar vilket jag inte om jag så ens fick pengar för det skulle delta i. Jag har just fått ett mail från en-sida-jag-inte-tänker-nämna-namnet-på-för-att-jag-hatar-dom-men-köper-film-från-iallafall-för-att-dom-är-billiga.com att mina filmer jag beställde för en vecka sedan inte kommer idag heller.

TRÅKDAG.

Så, vad ska man göra en dag som denna? Spela lite sims kanske? Eller kolla på nån random serie? Rita lite? Gå och lägga sig igen?

Äh, who am I kidding... Sims it is, tjipp.

Armband.

Idag fick jag hem armbandet jag vann i tävlingen. Superfint och passar min mor perfekt och hon blev superglad! Det var jätte roligt att kunna ge det till henne!



Tack igen fantastiska Lady Dahmer för att jag fick bli vinnaren av din tävling!

lovelovelovelove.

Idag är en Sims-dag.
Jag är ensam hemma, och började spela igår kväll runt tjugotvå tiden och slutade nu... Jag råkade alltså glöma att gå och sova igår. 

MEN, Sims tre är sååååå JÄVLA roligt så jag kan inte hjälpa det! Enda anledningen till varför jag slutade spela nu vart för att jag är så hungrig att jag mår illa annars hade jag fortsatt ett tag till, men nu måste jag plugga *sadface* och kanske sova lite.



lovelovelovelove♥

Awesomeness.

Jag tycker verkligen att det är superkul med alla nya läsare på bloggen! Jag vet att antagligen dom flesta fortfarande är här pga länkningen jag fick i måndags men jag hoppas att några av er gillade vad ni såg första gången och har klickat er tillbaka!

Det känns lite mer värt att skriva när jag vet att människor faktiskt läser det jag skriver och att jag kanske kan få lite respons. Awesome är vad det är!

Tack söta ni och hoppas ni stannar! ♥

Gravid i svartvitt.

Idag har jag och min väldigt gravida syster haft en liten "photoshoot" med hennes söta bebismage. Med tankte på att min syster absolut avskyr att bli fotad så gick det ganska bra, jag gillar bilderna och det gör hon också, lägger in en av bilderna här så ni får se för jag är lite småstolt över bilden!

Sådär ser den ut, kan inte säga annat än att jag gillar den faktiskt! Min superfina syster! ♥


Dock vet jag inte vad som hände med kvalitén på bilden? Den är helt grynig, men iaf, jag gillar't!

Child's play.



Idag har jag sett denna film - Child's play - för sjuhundranittioelfte gången ungefär. Jag älskar åttiotals skräck och speciellt Chucky filmerna.

När jag var ensam hemma när jag var mindre (och inte fick se skräck film för min mor) gick jag alltid in i min brors rum och gosade ner mig i hans soffa och kollade på Chucky filmerna eller också Fredagen den trettonde eller Terror on elm street, sen när jag vart så rädd att jag inte vågade gå upp för trappan och in i mitt egna rum (för det kunde ju sitta någon under trappan och ta tag i mina fötter när jag gick förbi) så fick jag alltid sova på soffan i min brors rum för han gjorde (och gör än idag) mig alltid lugn, det var nått av det absolut bästa jag visste!

Ung och bortskämd.

Idag kollade jag på SVT's nya sattsning - Ung och Bortskämd, och ja... jag är otroligt jävla fascinerad. Det handlar alltså om ett gäng ungdomar som har blivit så pass bortskämda av sina föräldrar att dom inte har en aning om hur man tar hand om sig själva, överhuvudtaget. Dom äldsta är tjugofyra år gamla... tjugofuckingfyra år gamla(!!!!!) och dom "yngsta" tjugo.

Serien går ut på att dessa tio personer ska bo i ett hus och lära sig ta ansvar för sig själva och sin omgivning. Dom får testa på jobb och den person som gör sämst ifrån sig får föräldrarna till personerna i huset (måste vara stolta människor, tror ni inte?) skicka hem.

Ja just det , den som vinner, vinner en Jorden runt resa... "Grattis du har lärt dig diska, det normala människor lär sig på lågstadiet, här får du en Jorden runt resa, den förtjänar du!" WHAT!? Vi som kunnat detta hela våra liv, vad får vi?

Jag tycker att SVT har helt fel vinkling på det hela, borde det inte vara den unge som gjort BÄST ifrån sig som får åka hem? Och dom som inte kan någonting får stanna kvar en vecka till? Och ska dom verkligen få ett pris för att dom lyckas med någonting som normala människor ser som en vardags syssla? Ge dom en spark i arslet och ett varsitt flytta hemifrån kit från IKEA innan ni skickar hem dom istället... Jisses.

Grattis till mig.

Idag har jag besöksrekord på min blogg! Roligt. Så konstigt kanske det inte är då jag har fått en länkning hos fantastiska Lady Dahmer, då jag vann en tävling i hennes blogg (armbandet på bilden). Mycket roligt det med!


Jag välkommnar alla nya läsare hit och hoppas att iallafall några av er bestämmer er för att stanna.

Jag började skriva detta inlägg för att jag ville skriva ett tack till Natta, så Tack fina du för att jag fick bli vinnaren i din tävling, min mor kommer bli mycket glad och jag likaså, tack tack tack!

Detta är faktiskt första gången jag vinner en tävling, någonsin... Vilket jag kanske tycker kan låta lite sad när man är tjugo (snart tjugoett) men så är det, vilket gör denna vinsten så mycket roligare!

Tack igen! ♥

När man hade tappat hoppet om Svensk film.







/Full av hopp

Tävling, med fantastiska Lady Dahmer.

Jag tävlar om ett armband från CarolinesSmyckeskrin.se hos Lady Dahmer.

Tävlingen avslutas Söndagen den 14'e November 

Var med och tävla HÄR du med!

RSS 2.0