Titanic II.



lol.

Gnomeo and Juliet.


I februari tvåtusenelva kommen filmen Gnomeo and Juliet, en ny version av Shakespeare's Romeo and Juliet, men istället för människor handlar det nu om trädgårdstomtar.

HUR JÄVLA SÖT SER INTE DEN HÄR FILMEN UT DÅ!? OMG! 

 

Man dör lite innombords så söt ären! Längtar tills denna kommer ut!

Date Night.


Såg den här filmen ikväll som mot alla förväntningar av sugighet (japp, it's a word...) faktiskt var riktigt bra! Tina Fay är en fantastisk komiker och Steve Carell likaså men jag hade endå fått för mig att den här filmen skulle vara riktigt dålig, men till min stora förtjusning så var den raka motsattsen! Jag gillar den, starkt!

The final.


Jag har sett på film igen... japp, The Final heter den. Helt okej film faktiskt. Lite smått tråkig på sina ställen men i sin helhet är den hyffsat bra. Lite rolig story, några "nördiga" Highschool elever som får nog av att dom "coola" barnen i skolan mobbar dom och bestämer sig för att göra någonting åt det. Köttig, blodig... Helt okej som sagt.

Bara nått jag kom att tänka på.

Har redan läst fyra av fem veckor i skolan. Jäklar va fort det har gått!

Time for a Quickie #3.

Dagens Serie-tips:



House MD handlar om en egocentrisk och elak man vid namn Gregory House, som råkar vara en av landets bästa läkare. Man får följa honom och hans team av duktiga doktorer ta hand om de mest otroliga sjukdomar som du inte trode fanns. En drama serie blandad med morbid och fantastisk humor som lyser upp din hemmakväll.


House har sedan år tvåtusenåtta varit en av mina absoluta favorit serier! Det finns hittills sex säsonger, nummer sju börjar ikväll i USA (YEEEEEEY), imorgon kväll fortsätter säsong fem här i sverige med avsnitt tjugo av tjugofyra. Detta är som sagt en klar favoritserie hos mig och i vanliga fall gillar jag inte när serie håller på förlänge, runt tre-fyra säsonger brukar vara nog men House MD kan jag inte få nog av! Det får gärna bli tio säsonger till efter dessa sju. Och hey, jag ska vara ärlig... House är en sexig son of a gun vilket inte direkt gör saken värre.

The Human Centipede.



Såg den här filmen ikväll. What a pice of CRAP movie. "Den läskigaste filmen på år..." "Den kommer att få dig att kräkas..." MY ASS, den var inte ens läskig? Jag och mina vänner satt och SKRATTADE åt den för att det var så löjligt. Seriööööst... Sjukt besviken är jag! Usch.



Mitt hundrade inlägg btw, wuhu för mig lixom.

Puppy eyes.

img_0705 (MMS)

Den blicken skriker "skyldig". Han vet mycket väl att han inte får röra den kudden och såhär såg han ut när jag kom in i rummet. Lol.

CSN är bra människor.

Jag fick mina första CSN pengar idag... tror ni det kändes gott eller? Helt jävla underbart.

Det första jag köpte idag var Coca cola zero, and lots of it!! Sen beställde jag nya sims spelet och några billiga filmer. LOVE IT!


Ikväll skulle jag sett på film med mina bästaste pojkar men en av dom blev inkallad på jobb och den andra har en ny flickvänn... så lilla jag blev lämnad ensam, vilket iofs inte är jätte dumt för jag har en massa skolarbete att fixa, men att se film hade vart roligt!

Jag har iofs en massa avsnitt av True Blood att titta på, får göra färdigt några skol uppgifter och sen se True Blood resten av kvällen, låter inte fel!



Lägger in den här bilden med... Varför? För att jag kan.
Och... gggrrrrrrrrr.

 

Skitdag.

img_0703 (MMS)

Vaknade med huvudvärk idag... Det är alltid en awesome början på dagen. Sen fastna min kontaktlins bakom ögat och jag får panik. När jag senare ska ut med hunden regnar det (därav bild på en nerbäddad blöt hund). Min plattång gick sönder för en stund sen. Och min mascara är torr. Och så klev jag just på mina glasögon så dom gick sönder... FANTASTISK dag!

Time for a Quickie #2.

Dagens serie-tips:



Supernatural, handlar om två bröder som blivit uppfostrade att göra en sak - döda monster. Dom flesta människor vet inte att spöken, vampyrer och liknande varelser existerar men det är Sam och Dean's (otacksamma) jobb att ta hand om dom.


Drama serie, finns fem fulla säsonger och säsong sex börjar tjugofjärde september. Två underbart heta män som jagar och dödar monster, kan det bli bättre? Jag gillar den här serien väldigt mycket. Den är humoristisk och välgjord med bra skådespelare.

 

The hang over - två.


Tjugosjätte Maj tvåtusenelva kommer The Hangover två ut.



Så, är det bara jag som tycker det är weird att det ska komma en tvåa på den här filmen? Sure den första var jävligt bra och rolig men det känns inte som en film man gör en tvåa på, eller?
Äh, jag ser fram emot den i vilket fall! Hoppas den lever upp till allas förväntningar bara.

First Daughter.


Såg den här filmen idag och allt jag kan säga är WOW... wow...

Jag trode inte att det fanns en film som var sämre än Prinsen och Jag, men ACK så fel jag hade. Den här filmen är nått av det absolut sämsta jag sett, NÅGONSIN(!) och jag har sett mycket, MYCKET dålig film... Uuuh. Det är så supersött och helylle att man vill kräkas efter tio minuter.
Och så slänger vi in en av dom sämsta skådisarna av alla tider i det också (Katie Holmes) så blir det ju inte direkt bättre. FYFAN.

 

Sjuk.

Jag är sjuk och har en massa plugg att göra... ingen lysande kombination tycker jag. Åsch.




Tyck synd om mig!!!!

Lathund.

img_0699 (MMS)

Världens lataste hund? I think so!

Time for a Quickie #1.

Folk frågade om TV-serie tips, så dessa inlägg (Time for a Quickie) kommer komma upp varje söndag, med ett nytt tips om en serie. Jag följer en löjlig mängd serier och tänkte därför att detta är en ganska passande uppgift. Så, första tipset.



Hung, handlar om en attraktiv medelålders man vid namn Ray som hade sina "glory days" på high school där han var stjärnan i baseball laget och hade skolans vackraste tjej.
Nu är han frånskild med ett nerbrunnet hus som han med sin high school baseball-coach lön inte klarar av att bygga upp igen.
Vad väljer han att göra åt saken? Jo, han bestämmer sig att börja använda sig av sin största talang på ett mer proffessionellt plan.


En komedi/drama serie som är riktigt bra och annorlunda. Skådespelet är fantastiskt. Finns 2 säsonger hittills. Vet ej om det går/har gått på svensk TV.

En tanke.

Många människor frågar mig nästan dagligen om tips på bra filmer och/eller TV-serier och jag har därför tänkt att jag kanske ska börja med att varje söndag ha ett inlägg där jag tipsar om en TV-serie (för filmer tipsar jag ju om lite då och då iaf).

Jag vet inte om detta kommer bli uppskattat men jag gör ett test-inlägg i morgon så får vi se hur det går. Tänkte bara "tänka högt" lite.

Nu ska jag sova. Har en hel dag av pluggande framför mig i morgon. Godnatt.

Avatar.

img_0696 (MMS)

Sitter och slökollar på Avatar på mors nya löjligt stora tv. Awesome jävla blid. Är lite smått avundssjuk måste jag säga!

That's the stuff.

Jag har en ny drog:

Japp. Skulle kunna äta dom all day every day. LOVES IT!

 

En femtedel avklarad.

Då var en femtedel av min första kurs klar. Hade mitt första delprov idag och fick ett fel... ETT, så OTROLIGT irriterande!!!11! Men ja, det gick la okej tycker jag. En ganska rolig kurs (Eng B för den som missat det), lite för lätt bara. Längtar tills jag får läsa Eng C istället, lite mer utmaning!


Nu har jag så tråkigt att jag håller på att krypa ur skinnet. Funderar på att sätta igång någon film och lägga mig i sängen och dö lite.. eller spela lite Sims kanske....

Pluggeri och promenad.

Det har vart en hård dag idag. Pluggat oavbrutet mellan sju i morse till fyra på eftermiddagen då min bästa kompis ringde för han tyckte vi skulle ut och gå med hundarna och jag tvekade inte en sekund på att svara ja för jag behövde verkligen en paus.
Vi var ute i ungefär tre timmar och gick... TRE timmar. Det var helt underbart väder (se bild) men jag har så löjligt ont i låren och rumpan nu, kommer ha träningsvärk imårrn, usch. Hundarna hade trevligt och badade och jagade fåglar medans jag och min vän pratade om allt mellan himmel och jord. Vi har inte träffats på ett par veckor så vi hade en hel del att ta igen. Vi har varit vänner sen lekis och umgåtts i princip varje dag sen dess. Vi alltid gått i samma klass och aldrig bott mer än hundra meter ifrån varandra, så det är lite sorgligt nu när man är äldre och han jobbar och jag pluggar och det kan gå -som nu- veckor mellan gångerna man ses. Men vi har alltid lika kul när vi väl ses.

Nu: sängen! Godnatt.

RSS 2.0