Nasty I tell you.

img_0552 (MMS)

Babianer är ett bland dom äckligaste djuren någonsin! Jag älskar alla djur (nästan) men dessa är nasty.

Lama.

img_0557 (MMS)

Lama <3

Djur och nöjespark.

img_0554 (MMS)

Jag och systern är på djur och nöjespark. Sjukt lite människor här. Jag gillar't!

Bakat midsommar cupcakes hela morgonen. Br...

img_0534 (MMS)

Bakat midsommar cupcakes hela morgonen. Bra blev dom. Galet goda ^^

Åt just årets första jordgubbe! Jag gillar't!

img_0531 (MMS)

Åt just årets första jordgubbe! Jag gillar't!

Jag älskar't.

När jag var liten ÄLSKADE jag sommaren och allt vad den innebar... Men sen blev jag tonåring och "svår" och hatade i princip allt och däribland sommaren, värmen och turisterna. Men nu vet jag inte vad som har hänt igen för nu är jag tillbaka på att jag ÄLSKAR sommaren, jag har lärt mig att ignorera turisternas dumma frågor och idiotiska beteende och jag har lärt mig leva med värmen även om jag inte direkt gillar den! Har man gått och blivit vuxen tro? Läskiga tanke.


Jag har vart utomhus konstant nästan i fyra dagar och jag älskar det verkligen. Mina fräknar frodas och jag har tyvärr blivit lite solbränd (gillar att vara blek) vilket jag har lätt att bli när jag väl är ute i solen.


Idag har jag och systern min suttit ute på vår baksida och göttat i solen med varsin öl (okej, min syster är gravid så hon hade läsk) och musik på hög volym. Helt underbart! Grannens katt (på bilden) kom även in och gosade en stund, vilket vi är ovana vid i det här huset för våran egen katt HATAR att bli gosad med!

Sommar.

img_0527 (MMS)

Idag har dagen spenderats med picknick med syskonen och svägerskan. Hunden var även med och njöt av solen som man ser på den löjligt söta bilden! Nu på kvällen har jag och systern gått långrunda med hunden i vår kära by, mycket trevligt!

Alex Sinclair.

När jag satt och slösurfade nyss så hittade jag den mest fantastiska konstnärs bilder! Jag älskar att surfa runt bland olika konstnärer och jag fastnade direkt för dom här bilderna och får gåshud varje gång jag tittar på dom! Ja, bara titta och njut på några av Alex Sinclair's UNDERBARA fotomanipulationer.

Citat från okänd.

"When life gives you lemons,build a lemonade stand and use the profits of your business to buy a machine gun. Let's see if life makes the same mistake twice."

Förvirrande förvirrad.

Det känns bra när man en hel dag har gått omkring i tron om att det är fredag och man såhär på kvällen får reda på att det egentligen är torsdag och blir helt förvirrad... har jag gått hemma för länge tro, börjar alla dagar smälta ihop?


- JA!

Som terapi.

Idag har jag ritat i nästan hela dagen. Ritat och kollat på den underbara serien Kid Nation som gick tvåtusensju. Den är som en blandning mellan "Farmen" och "Robinson" fast med barn mellan åtta och femton år som ska bygga upp en liten western stad och få den att fungera på bästa sätt. Underbart inspirerande och mysigt att se hur barn tänker och hur dom jobbar ihop. Tycker det är mycket synd att det aldrig kom en säsong två!

Så det har vart en mycket mysig dag idag, min syster är hos min bror och hans fru och min mor och hennes fästman har jobbat, så det har vart lugnt och skönt här hemma så jag har som sagt ritat nästan hela dagen och resultatet blev detta:

                             

Jag har ritat en ganska exakt likadan bild förr men den vart mycket slarvigare gjord så jag kände att jag ville rätta till den lite, men det blev inte mycket bättre denna gången, den är sne och dan, men det är lite som terapi för mig att sitta och rita en hel dag, jag blir lugn och avslappnad! Jag säger absolut inte att jag är speciellt bra på att rita, men jag älskar det!




Adeus.

KickAss.

Jag har sedan denna film kom ut vart mycket skeptisk till hur bra den skulle vara och därför inte känt mig direkt sugen på att se den, har läst många konstiga kommentarer om den och känt att kanske detta är en film man kan vänta med att se. Jag trode det var en film så som "Super Bad" eller "Knocked up", med en massa sexskämt, nakna kvinnor, knark och en fyndigt inbakad moralkake-explosion på slutet... men ack så fel jag hade!


Jag tycker absolut inte att det är den bästa film jag sett, men den var tusen gånger bättre än vad jag hade föreställt mig! Den var rå och blodig med fantastisk humor vid sidan om och jag kommer absolut se den igen!










Bye.

Gratis är gott.

När min syster kom hem i lördags så hade hon med sig en present till mig från en av sina vänner (som jag aldrig träffat) som jag uppskattade väldigt mycket!


Nämligen dom första fem (av nio) böckerna i True Blood serien! Jag har velat ha dessa böcker ett tag nu men inte fått tummen ur och köpt dom... Så jag blev väldigt glad när jag tittade ner i påsen jag fick dom i och såg dom! Tack kära du!



Hej då.

I wanna do bad things with you.

Säsong 3 avsnitt 1.
Pepp? JA!















güle güle.

PandaTax, TaxPanda.

img_0514 (MMS)

Wtf? Vad är detta för djur?

IKEAfika.

img_0513 (MMS)

Fika på Ikea med gravid syster som är sugen på lite av allt ^^ <3

Vackert.

img_0510 (MMS)

Nu - myskväll med älskade syster <3

Hundgos.

img_0508 (MMS)

Hundgos.

Det finns inget vackrare än syrener.

img_0494 (MMS)

Det finns inget vackrare än syrener.

Tre gånger Hanks.

Idag har det varit en klassisk "titta på film och gosa i fåtöljen med hunden"-dag, och det är exakt vad jag har gjort, nästan hela dagen.
Jag har sett tre stycken filmer idag som jag nyss upptäckte hade samma huvudrolls innehavare, vilket är en weird coincidence. Det kanske helt enkelt är en Tom Hanks dag idag? Han är i och för sig en av mina favorit skådespelare och jag har dom flesta av hans filmer i min filmsamling men endå en rolig slump!


Dessa tre filmer har förgyllt min dag. Började morgonen med Underbara, underbara Forrest Gump som är en av mina favoritfilmer! Har du inte sett den eller har sett den men inte gillade den, så borde du skämmas!
 
Senare såg jag Big, som var en av mina absoluta favorit filmer när jag var liten som jag nu mest ser för nostalgins skull! Men har du inte sett den så GÖR DET för den är mycket underhållande!

Nu på kvällen såg jag en film jag aldrig sett innan men som stått bland mina filmhyllor i snart fyra år, Cast away, som var helt okej, men ingen favorit. Den hade självklart sina bra (och ibland ännu bättre) stunder och Tom Hanks gör en lysande rolltolkning (som alltid) men annars känns filmen lite ihålig och tom.


Det var min dag, hur har din vart?



head aega. ♥

Tusen fräknar och hundra myggbett.

Idag och igår har varit två underbara dagar! Både väder och annat har vart på topp. Jag har inte varit ute så mycket som jag vart dom två senaste dagarna sammanlagt under hela vintern tror jag. Jag har fått tusen nya fräknar, en fin röd bränna och sisådär hundra myggbett, och jag älskar det! Trevligt sällskap och lite god dricka kan göra vilken kväll som helst till en succé och även om jag nu kliar sönder mina ben och min näsa bränner så gör det ingenting, för livet leker!


Vart ute med hunden förut på en kvällsrunda då jag fick för mig att ta med mig kameran för att himmlen hade dom mest vackra färger, vilket blev bilden till vänster. Fyrahundra meter från mitt hus är den här bilden tagen! Jag älskar att bo nära havet, det är underbart!



Auf Wiedersehen.

Simsinstallering.

img_0484 (MMS)

Simsinstallering.

Sommar.

img_0483 (MMS)

Nu har sommaren kommit till min lilla by med!

Redigera mera.

Jag hittade just en mycket underhållande hemsida som jag suttit och grejat med en lång stund. http://www.taaz.com/. Det är en sida där man kan mata in en bild på sig själv eller "låna" en bild som redan finns på sidan (det gjorde jag) och redigera denna bild med ett par få knapptryck. Ville bara tipsa om ni har tråkigt någon dag! Den här bilden gjorde jag på 5 minuter. Underhållning!


Oan't sjen.

Bättre lycka nästa gång.

Fick inte hem nått spel idag. Sad... but true. Vet inte varför det blev så? Problem på posten kanske? Alla jag pratat med som också förhandsbokat fick hem sina spel idag. Tråkigt. Men jag antar att jag kommer få det imorgon! Så jag får väl roa mig med WoW sålänge!



Goeie dag.

Jag gillar't.

Idag är det dagen D mina vänner! Idag är dagen allas vår Sims familj blir utökad med ännu en medlem! IDAG ÄR DAGEN THE SIMS DRÖMJOBB KOMMER UT!!! Okej... lite överdramatiskt kanske, men jag gillar't!

Men jag är excited i vilket fall! Eftersom jag inte har hittat nått jobb, och inte heller kan börja plugga än (pga att jag är för ung... det är invecklat, tar det i ett annat inlägg nån dag) och mina bästaste pojk kompisar gör lumpen så har jag inte speciellt mycket att göra om dagarna mer än hemmsaker som att se på film, tv-serie och spela spel på datorn och diverse konsoler och gå ut med hunden. I know it's a little sad! (Men ska börja plugga i augusti!!! yeij!!!)

Och jag har inte haft nått nytt roligt spel på väldigt länge så det ska bli awesome att göra nått nytt!



Arrivederci.

Första juni.

img_0469 (MMS)

Första juni idag... Vart fan tog sommarn vägen?

Förbannad.

Idag är jag förbannad! Jag har, som jag nämnde i första inlägget här, en hund. Han är en tvåårig släthårig/strävhårig tax blandning vid namn Malte. (på bilden) 
Som dom flesta andra hundägare så går jag morgonrunda med honom varje dag och som dom flesta också vet så är morgonrundan inte det roligaste som finns att göra klockan sex på morgonen så man är inte på sitt allra bästa humör alla dagar, och idag var en av dessa mornar.


Vi gick vår vanliga runda som jag skulle kunna gå i sömnen, vilket nästan var fallet idag, när vi går förbi ett hus som jag vet har en stor läskig hund som brukar stå innanför staketet och skälla som en galning på Malte varje gång vi går förbi och jag märker att, "hm, deras grind brukar aldrig vara öppen vid den här tiden", för hunden brukar vara ute i trädgården. Och jag börjar ana oråd!
Men jag struntar i min magkänsla som skriker att jag ska gå ett annat håll och går som vanligt förbi deras hus tills vi passerar grinden och deras enorma jävla hund springer ut och börjar skälla på oss. Jag står nu öga mot öga med en BEST (okej det är en Schäfer av nått slag men läskig som fan!) och funderar på vad fan jag ska göra nu, och instinktivt sliter upp Malte i famnen och börjar skrika på hunden (hej jag är smart?) att den ska gå in till sitt hus igen. Detta pågår i vad som känns som en evighet (3 minuter max) tills ägaren (som jag förövrigt sett i ögonvrån hela tiden stått och tittat på oss genom fönstret) äntligen behagar att komma ut.
Jag är nu fly förbannad och är redo att ge denna person a pice of my mind men blir så ställd när hundägaren säger "ahw busar ni? Rolf är världens snällaste hund" och ler världens största leende mot mig tar sin hund och går, att jag inte kommer mig för att säga någonting... Så jag tar min livrädda hund och fortsätter min morgonrunda med hjärtat fortfarande i halsgropen.


Sure hennes hund kanske är världens snällaste hund, men hur FAN ska jag kunna veta det när det står och visar tänderna mot mig och skäller oavbrutet!? Vad jag ville säga med denna lilla berättelse är MAN HAR INTE SIN HUND LÖS PÅ GÅRDEN MED GRINDEN ÖPPEN!!!!!!!!!!!! Det spelar ingen roll hur snäll din hund är för det vet inte förbipasserande människor! Det är bara så! Dumma jävla människor...




Zai jian.

RSS 2.0