Suck.

img_9393 (MMS)

Det är kul med jakthund när sånna här små ulltussar sitter 10 meter bort!

Naughty Bear

Hallihallå magnus.

Idag har det vart en slapp dag. Jag har mest vaktat datorn idag, pga en massa tradera auktioner!!! Jag älskar tradera! Vann dock bara två av de 5 jag bevakade. Mäh. 

Jag kände mig som en superdålig syster som inte köpte någonting till sin underbara storebror på hans 31årsdag i februari (fattig student, mäh) så nu när jag hittade ett spel som jag vet att han skulle älska för en väldigt billig peng så kunde jag inte låta bli att buda, och så vann jag!!! SCORE! Spelet heter Naughty Bear.

 

Det går ut på att mörda björnar på de mest kreativa sätten!! HUR AWESOME VERKAR INTE DET!?!?!?! Kolla in:

 

Min dag

img_2297 (MMS)

Dagens sysselsättning: sitta på en filt på en random "äng" och låta hunden springa av sig sin överflödiga energi med underbara Herr Winnerbäck i öronen. Dagens observation: om man har en stor svart 14mm töjstav halvvägs genom örat får man WEIRD blickar från gamla människor!!

Tävling

Jag är med och tävlar hos vackra BettyBoom och Lillans presentbod , kolla in dom !

Uncle Kracker

Är det inte lika sjukt varje gång du kommer över en låt du inte hört på år och fortfarande kan varenda ord i hela låten?



Uncle Kracker - Follow me, åh du ljuva nostalgi!

Big Brother och Rodney

Okej, jag hade lovat mig själv att jag inte skulle skriva nått inlägg om Big Brother 2011 men nu är det så att jag känner att jag MÅSTE skriva lite.

Jag är ett enormt fan av Big Brother, och har vart det sedan 2002 och jag blev så jävla glad när jag såg att det skulle komma en ny säsong av det iår. Självklart förstog jag att det inte skulle bli lika bra som det var förr för Let´s face it, Adam Allsing gjorde halva programet och utan honom kunde det aldrig bli som förr! Men inte nog med det så skulle det visas på 4an, och 4an är inte direkt kända för att kunna göra bra versioner av gamla program.

När Big Brother började så vart jag med en gång väldigt besviken över hur det sköttes. Big Brother förr i tiden var roligt av många anledningar men en av de anledningar jag tyckte var bäst var att klarade människorna i huset inte sina uppdrag så fick dom inga pengar och kunde därför inte köpa någon som helst mat, utan dom fick klara sig med basvaror så som mjölk och havregryn m.m. Iår har dom inte ens uppdrag... Sure dom får in små uppdrag lite då och då men det händer ingenting om dom inte klarar det, dom får en massa mat, alkohol, chips iaf och uppdragen håller på i en timme ist för en vecka, wtf lixom?

En annan sak med iår är att dom är jäääävligt rädda för att ha tjuriga deltagare i huset. Deltagarna går in i bikten gnäller lite och får vad fan dom än ber om. WTF? En deltagare som åkte ut hyffsat tidigt i säsongen, Sanna, gick in i bikten och bad om en baddräkt som hon av någon anledning inte redan hade i huset, och jag skrattade lite för mig själv och tänkte att det lär hon ju aldrig få in, dom kan ju inte bara skicka in saker i huset för att deltagarna gnäller lite, men ack så fel jag hade efter bara nån timme eller två så satt Sanna i den ovan nämnda baddräkten. Och det slutar ju inte där, nejnej, samma deltagare, Sanna bad i bikten om produkter så att hon skulle kunna fixa sitt löshår "för annars skulle hon lämna huset" för hon kunde ju inte se ut så i håret... Än en gång skrattade jag lite åt henne och tönkte att det lär ju aldrig hända... men vad hände... bara ett par timmar senare var Sannas hår fixat. VAD I HELVETE? En annan deltagare, Katerina, ville ha kaffe här om dagen, men det var slut, hon gick in i bikten och en stund senare stog hon med en kaffekopp i näven... VAD ÄR GREJEN? Vad är grejen med ett program om socialt beteende om produktionen ska ge deltagarna allt dom begär för att dom ska vara glada och nöjda hela tiden???? Jag hatar det!! Värdelöst!!!

Och jag tänker inte ens gå in på alla "psykbryt" dom har haft i huset, dom har vart tvunga att plocka ut 3 deltagare pga psykiska problem. Läskigt? I think so.

Så, till det som egentligen fick mig att vilja skriva det här inlägget.


Rodney Da Silva. Den här mannen åkte ut ur huset i söndags kväll. Han blev utröstad med en rösts marginal. DET ÄR BULLSHIT! Rodney blev inte utröstad. Han blev utplockad. Men Big Brother ville inte plocka ut en fjärde deltagare och låtsades därför som att han blev utröstad på ett normalt sätt. Rodney hailade i huset (vilket jag inte försvarar på nått sätt) vilket gav producenten lite problem och producenten kunde hamna i fängelse pga detta, och bara helt random råkade Rodney åka ut med EN rösts marginal mot den absolut tråkigaste deltagaren som någonsin satt sin fot i ett Big Brother hus (Madelene)... Skulle inte tro det va????? BS!! Dom plockade ut honom, there's not a doubt in my mind!

Tja, det var la allt jag ville säga. Vad tycker du om årets Big Brother, och vad tror du om att Rodney åkte ut?
KRAMPÅER

En bra dag

HalliHallå Magnus! (kvarteret skatan referens någon?)


Idag har vart en bra dag! Solen sken från en klarblå himmel och jag har vart ute och gjort en massa idag för första gången sen operationen! Sure, jag har vart iväg korta stunder och sådära innan men inte en hel dag som idag! Jag kände att jag har mitt ätande under sån pass kontroll nu så jag kunde klara av det ute och attans va rätt jag hade! Jag satte larm på telefonen varje gång jag skulle äta och hade mellanmål med mig och sådära så det gick galant!

Jag har köpt film idag! Jag var och hälsade på en vän i affären där hon jobbar och dom hade FILMREA (det mest magnifika ord som finns!!!) så jag köpte på mig 4 nya tillskott i familjen : The Crazies, Kick-Ass, A nightmare on elm street (från 2010) och Splice! Jag blir alltid lite lycklig i själen när jag köpt film! Speciellt eftersom jag inte sett varken The Crazies (tror jag) eller ens hört talas om Splice innan! Ska bli intressant, återkommer om hur dom var någon dag när jag sett dom!

KRAMPÅER!

Kära läsare

Hejsan alla, jag fick idag en idé! Jag har spenderat dagen med min fantastiska svägerska och vi började prata om bloggar och sådär och så kom jag att tänka på att jag har ju faktiskt ett ganska stadigt antal läsare nu och jag antar (rätta mig om jag har fel) att det är några av er som återkommer ibland? Och jag skulle så väldigt gärna vilja veta vilka ni är! Så om ni vill så skulle jag bli glad om ni lämnade en liten kommentar om vilka ni är och kanske vad ni gillar/ogillar med bloggen, vad ni vill se mer av? Det skulle vara väldigt trevligt och jag skulle bli en glad liten människa!

KRAM!

Den osynlige

Igårkväll hade jag en något tråkig kväll och bestämde mig för att se film, jag kände för en lite nostalgiframkallande film och det blev den här :


Den osynlige, med Tuva Novotny och Gustaf Skarsgård. Jag såg den här filmen när den kom 2002 när jag alltså vart 12 år och mindes den som att jag inte tyckte att den vart speciellt bra då men jag ville se den igen iallafall och det är jag glad för! Jag gillade den starkt faktiskt. Den hade absolut kunnat vara bättre men den dög. Tuva och Gustaf är båda fantastiska skådespelare och det syns här. Har du inte sett den så borde du göra det, en helt okej Drama/Thriller.

Dumping Dumping Dumping

Så, idag har vart en intressant dag. Dagen började bra, jag mådde kanon och vart ute med bästa kompisen och gick en lång runda i det underbara vädret som hälsade på i vår by. Men så skulle jag äta vid 15 ungefär och åt antagligen för fort och lite för mkt så jag fick min första riktiga >"Dumping"<. Min puls ökade KRAFTIGT och jag såg mina egna hjärtslag, mitt bröst slog så hårt och så fort att det syntes på utsidan. Jag mådde mer illa än vad jag någonsin har gjort. Jag svettades vad som kändes som en flod. Jag vart yr så jag inte kunde resa mig från toalettgolvet där jag satt och försökte förgäves att kräkas. Det kändes som att jag skulle dö. Detta höll i sig i en kvart ungefär och sen bara försvann det, allt på en gång och jag mådde helt normalt igen. Det var något av det värsta jag vart med om och jag hoppas att det inte kommer behöva hända igen på längelängelänge!

Vissa människor är bra jävla dumma

Jag fick en kommentar här om dagen som löd:

"Varför har du gjort den här operationen? Tror du att du kommer bli nån jävla modell nu eller? Pinsamt att du tror att du kommer bli het bara för att du gjort en löjlig operation! höh"

...va!? Jag har gjort den här "löjliga" operationen för att jag ska kunna leva längre än tills jag fyller 30. Jag har gjort den här "löjliga" operationen för att jag någon dag vill kunna bli mamma och se mina barn växa upp. Jag har gjort den här "löjliga" operationen för att jag VILL LEVA.

Jag har inga som helst förhoppningar om att bli smal eller snygg. Jag vet att jag antagligen kommer vara överviktig hela mitt liv men inte så pass att jag är en fara för min egen hälsa. Jag har "bara" gått ner 27 kilon hittills men jag känner redan att saker och ting är lättare för mig att göra. Jag gjorde inte den här operationen av ytliga skäl, jag gjorde den för att mina kilon åt upp mig från insidan, jag orkade inte vara tjejen som är 180 cm lång och vägde 164 kg, för det gjorde jag, 164 JÄVLA kilon!

Så, du anonyma jävla fitta, NEJ jag har inte planerat att bli modell... Jag har planerat att må bra och att leva, stör det dig, så LÄS INTE MIN BLOGG för du är inte välkommen!

Så fantastiskt dåligt

Så, nu var det ett tag sedan jag uppdaterade igen, men jag har inte orkat helt enkelt! Att vara nyopererad har tagit mer energi än vad jag velat erkänna tror jag.

Så, vad har jag underhållt mig själv med de senaste dagarna? Dum fråga, serier och film - ofc! Speciellt serier just nu faktiskt, har börjat kolla på en rad nya serier, Mad Love (dålig version av How i met your mother), Mr Sunsine, Off the map, Survivor (ingen ny serie men ny säsong) m.m men så har jag även börjat kolla på två gamla klassiker igen, från början!

Den första är en favorit från när jag var runt 12 skulle jag gissa, har inte helt koll, men någonstans där. Den heter Joan of Arcadia.



Dom flesta i min ålder har nog sett den här serien, handlar om en brud som pratar med Gud och hjälper människor i sin omgivning, bra karaktärer och bra skådespel, den håller än!

Den andra serien är Skilda världar!


OMG va jag älskade denna serie när jag var mindre! Jag följde den slaviskt och nu har ju första säsongen kommit ut på DVD, vart jag lycklig tror ni? Jisses. Har inte sett så mkt än, men damn va dåligt det är! Helt underbart! Fantastiskt dåligt skådespel att jag bara myser när jag ser det!

Och så var man hemma igen, med 23 kilon mindre!

Hej alla människor. Nu är jag hemma igen, och lever gör jag! Jag kom ju hem i fredags, men lördags natt / söndags morgon fick min kära mor köra in mig till akuten då jag fick löjligt ont i magen och kunde inte stå eller gå, jag svimmade av smärta ett par gånger tom.

Men med en miljon liter medicin så blev detta uppklarat och jag fick på söndagskvällen åka hem igen. Så nu sitter jag här, orkar för första gången sitta vid datorn mer än 2 minuter i sträck, skönt, men har suttit här i en kvart nu ungefär och är trött som fan ^^

Jag har inte alls så ont längre -knockonwood- och jag orkar mer än jag gjort. Jag har gått ner 23 kilon nu allt som allt, vilket är en del! Jag är lite yr i huvudet och sådära men det är la sånt man får ta när man inte riktigt får i sig allt man behöver än.

Men det var den updaten jag orkade med idag känner jag! Men jag återkommer med mer info någon dag! Krampåer!

Då ligger man här igen... Minst tills imor...

img_3552 (MMS)

Då ligger man här igen... Minst tills imorgon. Orkar inte skiva mer nu! Krampåre

RSS 2.0