Lite duktig är jag allt

wow... jag mår INTE bra. inte pga att jag är sjuk för det är jag inte längre, men pga min "diet"... fan jag är svag och mår illa hela tiden, jag är yr i huvudet och jag har absolut NOLL matlust, iaf på det jag får äta.

En annan sak, DAAAAAAAMN va allting, verkligen ALLTING runt om oss handlar om mat, jag har aldrig tänkt på det innan men fan asså, det är ju matprogram på TV hela dagarna i princip, en dag såg jag fan fem eller sex olika matprogram när jag blippade runt på TVn. Och så inte för att tala om alla jävla reklamer. Max hamburgare har aldrig sett så goda ut som just nu kan jag säga. Fan.

Jag börjar typ tröttna på mitt egna gnäll ffs. Men jag är samtidigt OTROLIGT jävla stolt, jag har inte "fuskat" och ätit någonting alls överhuvudtaget förutom de här jävla sopporna jag får äta på TVÅ veckor! Det kanske inte låter som nån stor grej för er, men det är det verkligen för mig, för när det gäller mat har jag verkligen NOLL självdiciplin i vanliga fall men nu äre inte ens ett alternativ för mig att "fuska". Så stolt är jag allt.

Men ja, nu ska jag sluta gnälla för idag, jag har btw sett lite filmer nu ett tag så ska snart skriva inlägg om dom, när jag orkar...
See yah!
0 kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


RSS 2.0