Leap Year


Anna har ett till utåt synes "perfekt" liv. Rätt pojkvänn, rätt jobb och rätt lägenhet. Det är bara en sak som saknas, en ring. Anna bestämmer sig för att hon ska följa efter sin pojkvänn som är på jobbresa i Dublin för att på den 29e februari fria till honom. Men allting går inte som Anna tänkt sig och hon hamnar på villovägar och träffar en man som lovar henne att hjälpa henne till Dublin... men inte gratis.


Leap Year är en romantisk komedi och ganska jäkla dålig om jag ska vara ärlig. Efter 10 minuter in i filmen så kunde man räkna ut exakt vad som skulle hända vilket aldrig är ett gott tecken. Det är den klassiska pojke träffar flicka historien och den börjar bli lite väl tjatig. Det enda bra med den här filmen var...


...att man fick titta på denna underbara karl under hela filmen! Matthew Goode, du fina fina karl, enda anledning till varför jag orkade titta färdigt. Men är du en person som gillar klassiska romantiska komedier så är det här verkligen en film för dig! Gör du inte det så se den inte... ganska enkelt.
0 kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


RSS 2.0