Romantik och trams.

Så mina små filurer. Idag är det som ALLA vet Alla hjärtans dag och på allmän begäran så ska jag nu räkna upp några romantiska filmer som jag tycker om... Så... här kommer några av dom.



Börjar uppe från vänster. Titanic, en klassiker, kan inte gå fel, när var hur eller varför du än ser den. Juno, romantisk komedi, helt lysande film på alla sätt! Skådespelet är fantastiskt och ja, helt awesome helt enekelt. Zack and Miri maked a porno, kanske inte någonting jag skulle se med någon jag var på dejt med... men den är rolig! Knocked up, kanske inte heller någon dejt-film. Men rolig, och det är lite romans i den allt! Nick & Norah's infinite playlist. Det här den perfekta filmen. Jag älskar den! Skådespelet är AWESOME och storyn är AWESOME. Den här filmen är en tio av tio! Sen mina damer och herrar, den ultimata kärleksfilmen The Notebook. Den är superfin och den hårdaste av människor KAN INTE låta bli att gråta! Se den. Se dom alla!

 


Så nu har ni lite tips på vad ni ska låtsas titta på medans ni hånglar loss med era loved ones ikväll! Och ni andra som kanske inte har en love eller helt enkelt inte firar denna "högtid" så kan jag rekomendera kanske någonting av Stephen King... Någonting som >IT<KRAMpåer!

 

0 kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


RSS 2.0